Julia Roberts számára az első a család, színésznőként próbál egyensúlyozni a munkája és az anyaság között. Mindannyian tudjuk, hogy főállású anyukaként otthon maradni örömteli, de sok kihívást is tartogat. Csodálatra méltó, hogy Julia Roberts úgy döntött, az idejét és az energiáját a családjának szenteli, miközben a színészet iránti szenvedélyével sem hagyott fel.

Julia Roberts számára az anyaság örömteli dolog, lenyűgöző, ahogy az otthonteremtés minden egyes részét saját kezében tartja. Vinni a háztartást fontos és alábecsült szerep, kemény munka gondoskodni az otthonról és a családról is.

Roberts fontos dolgokat tanít gyermekeinek az életről, mint gondoskodni saját magukról és például megcsinálni a mosást. A család együtt étkezik reggel és este is, értékelik az ilyenkor közösen eltöltött időt.

“Szerintük jó szakács vagyok – mondta. – Még azt is mondták, kéne nyitnom egy éttermet.”

Roberts ügyel arra is, hogy kiélje a varrás iránti szenvedélyét. “Ha bemennék a lakókocsijába, ő hálózsákokat varrna Hazel lánya babáinak” – mondta egyszer egy munkatársa.

A sztárok könnyen elszakadhatnak a hétköznapi valóságtól, de úgy tűnik, Julia Roberts elkötelezte magát amellett, hogy gyakorlatias szülő legyen, és mindenekelőtt a családját helyezi előtérbe.

A cikk a BS angol nyelvű cikke nyomán készült a Kuffer fordításában.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét