Keanu az első számú kedvenc celebünk, aki soha nem okoz csalódást a rajongóinak. Mindegy, hogy öregek vagy fiatalok, mindig készen áll arra, hogy eltöltsön egy kis időt azokkal az emberekkel, akikkel összetalálkozik, még akkor is, ha kicsit nehéz velük, mint ezzel a fiúval, akivel a reptéren futott össze.

Keanu régóta Hollywood egyik legszerethetőbb figurája. Az 58 éves színész úgy tűnik, megtalálta az örök fiatalság forrását, hiszen éppen olyan dögös, mint korábban. De nem csak a vonzereje miatt ájulunk el tőle, hanem fantasztikus személyisége miatt is. Nem egy tipikus hollywoodi szupersztár. Inkább olyan, mint egy jó fej szomszéd, aki áthív grillezni.

Nem nehéz megérteni, miért imádják őt annyian. Ő az a srác, aki átadja az ülését a zsúfolt buszon, vagy elvesz a saját fizetéséből azért, hogy a kollégái is tisztességes bért kapjanak. Nemrégiben újra olyat tett, amivel mindenkit levett a lábáról.

Képzeld el a jelenetet: Keanu a reptéren van, csinálja a maga kis dolgát, mikor belebotlik egy fiatal rajongója. És egyszerre az egész reptér felragyog! Keanu mosolya fényesebb, mint a kifutópálya. Nincs szupersztár hangulat, semmi menősködés, csak Keanu és az ő fantasztikus lénye.

Andrew Kimmel televíziós producer, aki történetesen ugyanazzal a London-New York járattal utazott, mint Keanu, elmesélte a szaftos részleteket az esetről. Twitteren osztotta meg a szívmelengető találkozást a színésszel.

Kimmel elmesélte, hogy a reptéren kószált, mikor észrevette, hogy egy gyerek éppen autogramot kér Keanutól. A fiatal rajongó ezután egy csomó gyors kérdést intézett a színészhez, aki közismerten szuper kedves, így boldogan válaszolt minden egyes kérdésre.

A fiatal rajongó szinte bombázta Keanu Reevest a kérdéseivel. Megkérdezte, miért volt Londonban és miért jött New Yorkba, mire a színész azt válaszolta, hogy egy dokumentumfilmet forgatott és egy Broadway előadást jött megnézni.

Ami az egészet még menőbbé teszi, hogy amint a fiú lassított a kérdezősködésben, Keanu megfordította a forgatókönyvet, és elkezdett ő kérdéseket feltenni a fiúnak. Tudni akart arról, mit csinált Párizsban, melyek a kedvenc művészeti helyei, és melyik áll nála a lista élén.

Andrew Kimmel, aki szemtanúja volt ennek a szívmelengető beszélgetésnek, nem győzte hangsúlyozni, milyen őszintén kedves ember Reeves, ami különösen nagy dolog egy ilyen kimerítő repülés után. Megosztotta a történetet, hogy megmutassa, az ilyen egyszerű, mégis valóságos pillanatok valóban megérinthetik az embereket, és azt kívánta, bárcsak több olyan ember lenne, mint Reeves. Azt írta: “Azt gondoltam, megosztom ezt, mert ez a srác egy klasszis, és az ilyen apró pillanatok sokat számíthatnak az emberek életében. Több Keanura van szükségünk!”

A cikk a BS angol nyelvű cikke nyomán készült a Kuffer fordításában.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét