Keira Knightley elárulta, hogy több éven át járt terápiára A Karib-tenger kalózai forgatása után. Csupán 17 éves volt, és traumatikus volt számára.

Keira 17 évesen tett szert világhírnévre, miután eljátszotta Elizabeth Swann szerepét A Karib-tenger kalózai első részében, A Fekete Gyöngy átka című filmben. Az elképesztő hírnév és ismertség ellenére a most 38 éves színésznő bevallotta, hogy a szerep traumatikus hatással volt rá.

Egy interjúban Keira a hírnévről beszélt, amivel kamaszkorában kellett megbirkóznia: “Rémisztőnek találtam. Nem vagyok extrovertált, ezért ez a mértékű figyelem és hírnév nagyon nehéz volt nekem. Ilyenkor sok szempontból még gyerek vagy. Traumatikus volt, de ez alapozta meg a karrieremet.”

A nehézségek ellenére Keira Knightley nem bánta meg, hogy szerepelt A Karib-tenger kalózaiban: “Hihetetlenül szerencsés vagyok, és a karrierem ott tart, hogy tényleg élvezem, jóval kisebb intenzitású a hírnév. Ezzel most meg tudok birkózni, és ez nagyszerű. De akkoriban nem volt az, és több évnyi terápia kellett ahhoz, hogy megoldjam.”

Tagadhatatlan, hogy A Karib-tenger kalózai elsöprő sikerű volt. A franchise már 5 filmmel rendelkezik, sőt még egy önálló Walt Disney témaparkot is létrehoztak belőle.

A cikk a BS angol nyelvű cikke nyomán készült a Kuffer fordításában.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét