A 41 éves énekesnő nem vágyik újból szerelemre a durva válása után. A sztár azt mondja, élvezni akarja egyedül az életet és a szabadságot, ami ezzel jár. Ezt pedig tökéletesen megértjük. Olyan sok mindenen kellett túljutnia, hogy a szingliség ahhoz képest igazi áldásnak tűnik.

Kelly majdnem 7 évig tartó házassága felbomlott.

A 2000-es évek elején Kelly Clarkson neve azzal vált ismertté, hogy megnyerte a legelső American Idol tehetségkutató versenyt. Egy évtizeddel később Brandon Blackstock menedzserrel házasodott össze. Úgy tűnt, tökéletes párost alkotnak, ám 2020 júniusában, közel 7 év házasság után beadták a válókeresetet kibékíthetetlen ellentétekre hivatkozva.

Beszélt erről a gyerekeivel.

Kelly is egy olyan családban nőtt fel, ahol a szülők elváltak, ezért tudta, hogy min mennek keresztül a gyermekei. Tudta, hogy hatalmas terhet kell cipelniük. “Csak ültem, és azt mondtam: ‘Az én szüleim is elváltak. Tudom, milyen ez. Szívás. De meg fogjuk oldani. És mindketten nagyon szeretünk titeket.’ A kommunikációban hiszek. Felnőttként nem lehet kezelni őket, mert nem azok. De úgy sem lehet bánni velük, mint a gyerekekkel. Nem kis érzésekről van szó. Ezek hatalmas érzések és óriási érzelmek.”

A gyerekek még mindig vissza akarják kapni az apukájukat.

Az énekesnő nyíltan beszélt a gyermekeivel való őszinte beszélgetésről: “Minden este, mikor összebújunk, megkérdezem a gyerekeimet, hogy boldogok-e, és ha nem azok, mi tenné őket boldoggá. Sokszor azt mondják, hogy szomorúak, és azt kívánják, bárcsak anya és apa ugyanabban a házban lakna.”

Gondolni sem akar a randizásra.

Egy podcastben a házasságról folytatott beszélgetés során Clarkson azt mondta, elképzelni sem tudja, hogy újra belevágna. Gwyneth Paltrow próbálta felvidítani: “Újra bele fogsz vágni, Kelly. Csak idő kell hozzá.” De az énekesnő így reagált: “Imádok magammal randizni! Szóval nem keresek hozzá társat.” A sztár azt is elárulta: “Tönkrementem, összetörtem, sírtam, mert ez egy veszteség.”

Szereti a függetlenségét.

Kelly felismerte, hogy mennyire értékes az önmagára fordított idő. “Ez egy olyan dolog, amire nem is számítasz, de ugyanakkor az emberek megjegyzik, hogy ‘Szólj, ha randizni akarsz.’ Én meg úgy vagyok vele, hogy ne hidd, hogy valakinek mindig velem kell lennie. Nagyon élvezem a munkámat, szeretek a gyerekeimmel lenni, szeretem megélni a kreativitásomat. Néha fuldokoltam a kapcsolatokban. Nehéz olyan kreatívnak lennem, amilyen lenni tudok, ha elvakít a szerelem.”

Kelly bevallotta, talán nem fogja teljesen kerülni a szerelmet.

Kelly ugyanakkor elismerte, hogy nyitott a szerelemre: “Talán a jövőben. Sosem lehet tudni. Azt viszont tudom, hogy férjhez többé nem megyek. De a szerelmet nem tudhatja az ember. Ez az egyike azon dolgoknak, amikre tervezve vagyunk – főleg, ahonnan én jöttem –, hogy ez kell hogy legyen. És nekem nincs meg ez az igényem.”

A cikk a BS angol nyelvű cikke nyomán készült a Kuffer fordításában.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét