Ha nem vagy benne biztos, hogy jól olvastad a címet, oszoljon el minden kétséged, mert bizony táblafestéket saját kezűleg is készíthetsz! Gyakran a kreatív boltokban is hiába keresed, de ahhoz főleg nagy szerencsédnek kell lenni, hogy bármilyen színben megtaláld. Azt se felejtsük el, hogy a táblafesték nem tartozik a legolcsóbb kreatív kellékek közé, ezért minden szempontból jobban jársz, ha magad fogsz neki az elkészítésének.

Hogy ez bonyolult művelet lenne vagy olyan dolgok kellenének hozzá, amiket sehol sem tudsz beszerezni? Dehogy! Mindössze két hozzávaló, amit bármely barkácsüzletben megtalálsz és néhány perc, amit igényel a táblafesték elkészítése. Fogj hozzá még ma!

Amire szükséged lesz:
– 1 bögre latex festék tetszőleges színben
– 1 evőkanál fugázó por (finom szemcsés)

A két hozzávalót keverd össze alaposan és már festhetsz is vele! Igen, ez ennyire egyszerű és ami a legjobb benne, hogy egy csomag fugázó porból több adagot is elkészíthetsz. Ha különböző színekben szeretnéd a táblafestéket, vásárolj egész tégely festék helyett festékmintákat, így kevés pénzből a szivárvány bármely színében festegethetsz!

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét