Semmi gond nincs azzal, hogy a bőröd fiatalságát szeretnéd megőrizni minél tovább. Sokan emiatt plasztikai műtétet vagy más drasztikus beavatkozást választanak. De mielőtt ilyesmibe kezdenél, tudnod kell róla, hogy létezik egy alternatíva, amivel a ránctalanító krémeidet is helyettesítheted. Az eredményen meg fogsz lepődni, mert ilyen hatékonyságra biztosan nem számítottál.

A következő varázskrémben az a legjobb, hogy pillanatok alatt elkészítheted magadnak otthon és ha kifogyna, bármikor újra legyárhatod olcsó és könnyen beszerezhető hozzávalókból. Csakis természetes anyagokat tartalmaz, így ha az összetevők valamelyikére nem vagy kifejezetten allergiás, máris sokkal jobb lesz a bőrödnek, mintha szintetikus anyagokat kennél rá. A leghatékonyabb házilag elkészíthető ránctalanító krém receptje a következő:

Hozzávalók:
– ¼ bögre kókuszolaj
– ¼ bögre ricinusolaj
– 5 db E-vitamin kapszula
– 20 csepp rózsa illóolaj

Így készítsd el!

Olvaszd fel a kókuszzsírt, majd keverd hozzá az E-vitamin kapszulák tartalmát. Adj hozzá 20 csepp rózsa illóolajat. Miután homogén elegyet kaptál, töltsd bele egy tiszta, steril tégelybe, amit aztán légmentesen le tudsz majd zárni. Miután beletöltötted a folyadékot az üvegbe, hagyd kihűlni, így a kókuszzsír lassan újra megszilárdul és a keverék krémes állagot vesz fel.

Az elkészült varázskrémet minden este használd, akár az egész arcodon, akár csak azokon a területeken, ahol a mélyebb ráncokat látod. Az eredménytől meg fogsz döbbenni! Már egy hét alatt frissebbnek és fiatalabbnak fog látszódni a bőröd.

2 hozzászólás

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét