Egy nagy család sok bonyodalommal jár, ugyanakkor rengeteg öröm forrása is. Kevin Costner a bizonyíték arra, hogy minden gyereket lehet egyformán szeretni, függetlenül attól, hány van belőlük a családban. A szeretet ugyanis nem fogy el, hanem megsokszorozódik.
Cikkünkből Kevin Costner családi életének történetét ismerheted meg.

Az első házasságából 3 gyermeke született.

Kevin Costner még akkor ismerte meg Cindy Silvát, mikor mindketten a Kaliforniai Állami Egyetem hallgatói voltak Fullerton városában. Silva lett Kevin első felesége. 1978-ban házasodtak össze, ekkor Cindy Disneylandben dolgozott hercegnőként. Costner ezért hívta gyakran Hófehérkének.

1984-ben megszületett lányuk, Annie. Lily, a második lányuk 1986-ban jött világra, fiuk, Joe pedig 1988-ban. Bár 16 évig éltek boldog házasságban, 1994-ben a válás mellett döntöttek.

Kapcsolata volt Bridget Rooney-val.

Ez a kapcsolat nem volt hosszú életű, csupán egy évig tartott. Rooney adott életet Costner 4. gyermekének, Liamnek.

A második házasságából még 3 gyermek született.

Amikor elkezdődött a kapcsolata Christine Baumgartner modellel, Costner úgy érezte, nem vágyik már gyerekre. De aztán gyorsan meggondolta magát. 2003-ban eljegyezték egymást, 2004-ben pedig összeházasodtak. Azóta is boldog szülei 3 közös gyermeküknek.

50 éves kor felett is apává vált.

Amikor 52 éves korában megszületett az 5. gyermeke, Costner számára ez nem jelentett különösebb kihívást. Egyetlen félelme viszont volt. Aggódott, hogy már nem lesz képes ugyanúgy nevelni ezt a gyermekét, mint az előzőeket. Félt attól, hogy ha esetleg korán elmenne, a fiát másvalakinek kellene felnevelnie.

Meg kellett oldani a felmerülő problémákat.

Costner nyíltan beszélt az apasággal kapcsolatos problémáiról. Őszintén elmondta, hogy a gyereknevelés igen intenzív munka volt, főleg azért, mert a két különböző házasságból származó gyermekeit össze kellett hoznia.

Elmesélte, hogy a gyerekei megkérdezték tőle, kiket szeret jobban. Bár tudta, hogy ez teljesen normális felvetés, meg kellett nyugtatnia őket, hogy a gyerekek száma miatt a szeretet nem lesz kevesebb, és jut belőle egyformán mindenkinek.

Az évek múlásával is ugyanúgy rajong a gyerekekért.

Egyik Instagram-posztjában Costner a Siskin Children’s Institute-tal kapcsolatos tevékenységéről írt. Már szokásává vált, hogy minden évben meglátogatja az intézetben lévő gyermekeket, hogy segítsen nekik, ahogyan csak tud, adományokkal vagy egyszerűen csak azzal, hogy ott van velük. Miután 7 saját gyermeke van, még mindig jut hely a szívében más gyermekek számára is.

A cikk a BS angol nyelvű cikke nyomán készült a Kuffer fordításában.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét