Barátokból szerelmesek, végül házasok. Kourtney, a legidősebb Kardashian lány és a zenész Travis Barker története nem szerelemmel kezdődött, de azzal végződött. Éveken át tartó barátság, mindkét oldalon kudarcba fulladt házasságok és kapcsolatok – ez vezetett odáig, hogy végül másként nézzenek egymásra.
Az ő szerelmük története következik.

1. 15 éven át barátok voltak, mielőtt randizni kezdtek volna.

Travis és Kourtney 15 éven át voltak barátok, mielőtt sor került volna az első randevújukra. Annak idején Kim Kardashian mutatta be őket egymásnak. Ekkor Travis még Paris Hilton párja volt, Kim pedig vele dolgozott együtt és barátnők is voltak.

Travis bátorította Kimet, hogy vágjon bele a családi reality-be, ami örökre megváltoztatta Kardashianék sorsát.

2. 2018-ban kezdtek pletykálni a románcukról, de akkor ezt még tagadták.

Travis 2008-ban vált külön feleségétől, Shanna Moaklertől, de már korábban is volt házas egy rövid ideig. 2015-ben Kourtney is szakított 3 gyermeke apjával, Scott Disickkel.

Az első pletykák csupán 2018-ban reppentek fel kettejükről, miután több eseményen is együtt látták őket. Travis lánya, Alabama is megosztott egy fotót, amin ő látható Kourtney-vel és annak lányával, Penelopéval.

3. 2021-ben lettek egy pár.

2019-ben még Travis tagadta, hogy Kourtney-vel randizna: “Kourtney nekem egy nagyon jó barát, ennyi az egész. Persze, végtelenül szeretem. És a családját is. De igen, csak barátok vagyunk.”

2021-ben aztán a dolgok megváltoztak, a pár Instagramon hozta nyilvánosságra, hogy együtt vannak. Azóta is sokat posztolnak szerelmes fotókat és üzeneteket az oldalaikon.

4. Kourtney családja, gyermekei és exférje is elfogadták Travist.

Valószínű, hogy Scott Disick nem rajong Travis Barkerért, de elfogadta a kapcsolatukat. A Kardashian-Jenner család azonban kifejezetten imádja Travist, akárcsak Kourtney gyerekei, Penelope, Mason és Reign.

5. Travis Barker gyerekei anyának szólítják Kourtney-t.

Barkernek Shannától két gyermeke született, Alabama és Landon, de a nő korábban született lányának, Atianának is nevelőapja. Alabama sokszor posztol közös fotót Kourtney-vel és Penelopéval, a lányok közötti jó viszony pedig a szülőket is közelebb hozta egymáshoz. Alabama Instagramon nevelőanyjának nevezve kívánt boldog születésnapot Kourtney-nek.

6. Közös gyermeket is akarnak.

Travis és Kourtney vágynak közös gyermekre. Kourtney be is vallotta anyjának, Kris Jennernek, hogy elkezdtek próbálkozni, és mesterséges megtermékenyítésbe is belefogtak, hogy megszülethessen a 6. gyermek.

Így beszélt erről: “Ez szörnyű. A kezeléstől, amit kaptam, a változókorba kerültem.” Hozzátette: “Travis és én szeretnénk közös gyereket, az orvosok pedig a mesterséges megtermékenyítést javasolták. Ez viszont nem a legjobb élmény.”

7. Volt egy Las Vegas-i esküvőjük, mielőtt sor került volna az igazira.

Mielőtt hivatalosan összeházasodtak, Kourtney és Travis romantikus útra mentek Las Vegasba.

Kourtney később Instagramra posztolt egy fotót, amihez ezt írta: “Egyszer régen, egy messzi-messzi vidéken (Las Vegasban), hajnali 2-kor, egy csodálatos éjszaka után egy királynő és az ő jóképű királya minden bátorságukat összeszedve bemerészkedtek egy kápolnába és összeházasodtak (engedély nélkül). Gyakorlat teszi a mestert.”

8. Travis és Kourtney imádják egymást.

Végül a király és a királynő a valóságban is összeházasodtak, Kourtney itt már egy fehér miniruhát viselt. Instagram bejegyzéseik azóta is mesebeliek, kétség sem férhet hozzá, mennyire szeretik egymást.

A cikk a BS angol nyelvű cikke nyomán készült a Kuffer fordításában.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here