Alumínium üdítős vagy sörös dobozok akadnak minden háztartásban. Ahelyett, hogy a szemétben végeznék, inkább használd fel őket kreatívan! Ha még nem gondoltál arra, hogy esetleg újrahasznosítsd őket, most meg fogsz lepődni, mennyi szép, érdekes és mutatós dekoráció elkészítéshez szolgálhatnak tökéletes alapanyagként.

Váza

A legegyszerűbb diy projekt, amihez csak az üdítős doboz fedelét kell kivágnod. Ezután nincs más dolgod, mint tetszőleges színre lefújni a dobozt és már mehetnek is bele a virágok.

Virágot a falra

Már-már művészi alkotásnak is nevezhető, amit üdítős dobozokból ki tudsz hozni. Ha darabokra vágod őket és néhány ügyes mozdulattal meghajlítod a darabjait, egy egész virágot elkészíthetsz belőle szirmokkal, levelekkel együtt! Fújd le festékkel és már mehet is a falra.

Lámpás a kertbe

Te is vagyonokat költesz arra, hogy a teraszra és az udvarra lámpásokat vegyél? Egy üdítős flakon oldalainak felnyitásával könnyedén készíthetsz olyan lámpást, amibe beletehetsz egy teamécsest vagy akár nagyobb gyertyát is.

Fülbevaló

Az egyik legkedvesebb tárgy, ami üdítős dobozokból születhet. Nem kell hozzá más, csak a fantáziád és egy megfelelő eszköz, amivel precízen tudsz az alumínium dobozból megfelelő formát kivágni. Egy szeg és egy kalapács segítségével domború mintákat is készíthetsz rá.

Gyertyatartó

Csodás látványt nyújt, mintha egy drága üzletben vásároltad volna a bronz színűre lefújt, sörös dobozból készült gyertyatartót. A gyertya a lótuszvirághoz hasonló szirmok közepén foglal helyet, melyeknek elkészítéséhez csak minimális kézügyességre van szükség.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét