A 44 éves Chris és a 28 éves Savanna boldog házasok, és 3 gyermekük van. A kapcsolatukat azonban nem csak a köztük lévő 16 év korkülönbség miatt bírálták az interneten, de azért is, mert Savanna nagyon hasonlít Chris előző házasságából született lányára.
Ismerd meg a gyönyörű pár inspiráló történetét, akik nem engedték, hogy bármilyen nehézség szétszakítsa a köztük lévő erős köteléket.

Már a legelején repkedtek a szikrák köztük.

Akkor ismerték meg egymást, mikor Savanna fodrászként kezdett dolgozni Chris szépségszalonjában. Akkoriban egyikük sem gondolt arra, hogy románc alakulhat ki köztük, hiszen Savanna kapcsolatának akkor lett vége, Chris pedig éppen válófélben volt, az élete pedig leginkább egy hullámvasúthoz hasonlított, ahogy ő fogalmazott.

Ám nem tudtak nem tudomást venni arról az intenzív vonzalomról, ami köztük ébredt. Minél több időt töltöttek együtt, a szalontulajdonos annál inkább rájött, hogy valami “szuperkülönleges” van köztük.

Beszédtéma lett a kapcsolatuk.

A szerelmesek eleinte próbálták titokban tartani a kapcsolatukat, mert féltek, hogy mások elítélik őket. Aggódtak amiatt is, hogy mit szól Chris legidősebb, 21 éves lánya, Tizzi, aki szintén a szalonban dolgozott.

Mikor végre felvállalták a kapcsolatukat, a szalonban dolgozók közül sokan nem örültek a hírnek. Savanna elmondta, “Tizzi először nagyon ki volt akadva.”

A nehézségek ellenére a pár szerelme erősnek bizonyult, össze is házasodtak. Szerencsére a dolgok Tizzivel kapcsolatban is megváltoztak, nevelőanyja most már ezt mondja: “A legjobb barátok vagyunk, ő az én kis jobb kezem.”

Mindezek ellenére családot alapították.

A párnak ma már 3 gyermeke van Chris előző házasságából született 3 gyermekén kívül. Savanna és Tizzi között 7 év korkülönbség van, nagyon közel kerültek egymáshoz, a közösségi oldalaikon gyakran posztolnak fotókat a boldog családi életükről.

A pár a nagy korkülönbség miatt számtalan negatív kommentet kapott a követőktől. Az egyikük még azt is megjegyezte, hogy Savanna már a 30-as éveiben nagymama lesz, amire a fiatal nő humorral válaszolt: “Miért ne?”

Lenyűgöző szerelmük bizonyítja, hogy kritikusaik tévednek.

Egy másik dolog, ami sokak figyelmét felkeltette és rosszallást váltott ki, az a tagadhatatlan hasonlóság Savanna és nevelt lánya, Tizzi között. Egy követő azt írta, “nagyon magam alatt lennék, ha az apám valaki olyat venne feleségül, aki pontosan úgy néz ki, mint én.” Másvalaki pedig azt írta: “Úgy néztek ki, mint a testvérek.”

A sok kritika ellenére a család erősebb, mint valaha, pozitív hozzáállásuk pedig online is hatással van az emberekre, akik kezdenek egyre pozitívabban nyilatkozni róluk. Egyre többen ismerik el a nevelőanya és a lány közti köteléket: “Bárcsak nekem is ilyen kapcsolatom lenne a nevelőanyámmal.”

Savanna azt is hozzátette, nem hagyják, hogy bármi hatással legyen a “nagy család” tagjainak szoros kapcsolatára. Megerősítette: “Boldogok vagyunk, és csak ez számít.”

A cikk a BS angol nyelvű cikke nyomán készült a Kuffer fordításában.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét