Kurt Russel és Goldie Hawn évfordulója Valentin-napra esik. Idén azt ünnepelték, hogy 40 éve vannak együtt. Hogy egy párkapcsolat ennyi időn át ilyen jól működjön, ahhoz több dologra is szükség van.
Bepillantunk párkapcsolatuk titkaiba, hogy láthassuk, hogyan tudnak ilyen sikeres párt alkotni már évtizedek óta.

1. Rendszeresen dicsérik egymást.

Az egyik legfontosabb szabály, hogy soha ne vedd biztosra a párodat. Soha ne felejtsd el értékelni, és ezt tudasd is vele.

Goldie így beszélt párjáról: “Tényleg nagyon okos. Imádom, amikor agyal valamin, kicsit kényszeres, de végül igaza lesz. Szerintem ő minden idők egyik legjobb színésze. És fantasztikus apa. Pontosan tudom, hogy mit szeretek benne.”

Russell pedig mindennap királynőként kezeli párját, ehhez különleges alkalom sem kell. Goldie ezzel kapcsolatban egy emléket idézett vissza: “Elmentünk vacsorázni. Rám nézett, és azt mondta: ‘Hihetetlen vagy. Nem hiszem el, hogy ennyire gyönyörű vagy.’ Szóval tényleg értékelte.”

Amikor csillagot kapott a Hollywoodi hírességek sétányán, Russell szívhez szóló beszédben köszönte meg a támogatást feleségének: “Goldie, neked köszönhetem a csodás életemet. Egyszerűen fogalmazva, nagyra becsüllek. És ezt az összes csillag az égen és itt a sétányon sem halványíthatja el.”

2. Hagynak teret egymásnak.

Nincs szabály arra nézve, hogy egy párnak mennyi időt kell együtt töltenie. De az közismert tény, hogy énidőre mindenkinek szüksége van. A színésznő egyetért ezzel: “Attól függ, milyen időszakában vagy szakaszában vagy a párkapcsolatodnak. Egy egészséges, tartós kapcsolatban én azt mondom, az idő 68%-ában nagyon jó együtt lenni.”

3. Életben tartják a lángot.

Minden párnak megvan a maga módszere arra, hogy fenntartsák az érdeklődést egymás iránt. Kurtnek és Goldie-nak az is megadatott, hogy együtt szerepelhettek A vasmacska kölykei című filmben.

Goldie egyik tanácsa, hogy a spontaneitást nem szabad kiveszni hagyni a kapcsolatból: “Ha két ember igazán együtt akar lenni, azt meg kell becsülni. A kapcsolatot frissen tarthatod, ha mindig meglepitek egymást. Vegyetek ki egy hotelszobát, vagy menjetek el túrázni. Csináljatok valami szokatlant.”

4. Keményen dolgoznak azon, hogy boldog családjuk legyen.

Nem titok, hogy mikor Kurt Russell és Goldie Hawn összekerültek, már mindketten szülők voltak. Goldie-nak egy lánya volt, Kate, és egy fia, Oliver. Russellnek pedig egy fia, Boston. Közös gyermekük is született, Wyatt. Sikerült a két családból egy egységet kovácsolniuk, és szoros kötődést teremteni egymás között.

5. Együtt a maguk legjobb verziói.

77 évesen Goldie még mindig nagyon aktív életet él, megszállottja a jógának és az egészséges életmódnak. Egészséges szokásaiból pedig párjának is igyekszik minél több mindent átadni. Russell erről egyszer így beszélt: “Biztos vagyok benne, hogy ha nem Goldie lenne mellettem, akkor már vagy 130 kg lennék.”

6. Megnevettetik egymást.

Mivel mindketten a szórakoztatóiparban tevékenykednek, nem meglepő, hogy sosem unatkoznak egymás mellett. A színész egyszer azt mondta, hogy párja olyan természetesen vicces, hogy semmibe sem telik, hogy felvidítsa. “Szó szerint Goldie már azzal is meg tud nevettetni, ha elmegy mellettem. Viccesnek született.”

7. Nem aggatnak címkéket a kapcsolatukra.

Az egyik legcsodálatraméltóbb dolog kettejük kapcsán, hogy nem követik a társadalmi elvárásokat. 40 év után még mindig nem házasodtak össze. Azt mondják, boldogok együtt, ezért nem látják értelmét a házasságnak. Kurt így beszélt erről: “Mi olyanok vagyunk, akiknek a hivatalos papír semmi olyat nem tudna adni, ami már ne lenne meg.”

Goldie hozzátette: “Nem a házasságról szól. Ez két emberről és a kapcsolatról szól, és az akaratról, hogy ketten együtt maradjanak. És ez a lényeg, mert ha ezt akarod, akkor így is lesz.” Amíg boldogok és jól érzik magukat együtt, addig senkit nem érdekel, hogy házasok vagy sem.

A cikk a BS angol nyelvű cikke nyomán készült a Kuffer fordításában.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét