A 36 éves Lindsay Lohant a közönség már gyermekkora óta ismeri. A képernyőn, a szemünk előtt nőtt fel, és tanúi lehettünk az egészségével és a hatóságokkal kapcsolatos problémáinak is. A botrányok az élete részét képezték. De ezek az idők elmúltak, és ma már szerető feleségként láthatjuk őt.

Lindsay Lohan és Bader Shammas 2021 novemberében jelentették be az eljegyzésüket. A színésznő Instagram-posztjában ezt írta: “A szerelmem. Az életem. A családom. A jövőm.” 35 éves korára, sok nehézség után végre megértette, mit jelent a boldogság, és milyen megtalálni a lelki társunkat.

A pár 2022 júliusában titokban házasodott össze, és jelenleg Dubajban élnek. “Csodás férjem van, aki nagyon higgadt, nyugodt. Egyszerűen a legjobb. És a családom” – áradozott.

“Úgy érzem, van néhány barátom, akik nagyon jó emberek. Ez az a támogatás, amire szükségem van: barátok, család és a szeretteim.” Úgy hangzik, mintha teljesen békére és szeretetre lelt volna.

Lindsay szerelme férje iránt az apró részletekből is kitűnik. Nemrégiben azzal tisztelgett a házassága előtt, hogy saját és férje kezdőbetűivel készíttetett magának manikűrt. De nem csak a magánélete az, ami boldoggá teszi manapság. Visszatért ugyanis a színjátszáshoz, mégpedig a Netflix karácsonyi filmjében, a Karácsonyi románcban.

Lindsay Lohan nagyon jó példa arra, hogy megannyi mély gödör után is van út felfelé. Csak hinni kell a boldogságban, és harcolni érte.

A cikk a BS angol nyelvű cikke nyomán készült a Kuffer fordításában.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét