Nemrégiben sokkolta a közvéleményt, hogy Lisa Bonet és Jason Momoa bejelentették, hogy elválnak. Úgy tűnt, a kapcsolatuk stabil, a szerelmi történetük pedig egy romantikus filmben is megállná a helyét. Jason már gyerekkorában arról álmodozott, hogy Lisa egy nap az övé lesz, és az álma valóra is vált.
Hollywood egyik legérdekesebb párjának kapcsolatáról tudhatsz meg többet.

Lisa Bonet volt Jason Momoa szívszerelme gyermekként.

Jason először egy tévésorozatban látta Lisát az 1980-as években, és azonnal megtetszett neki. Akkoriban ő még csak 8 éves volt, a nő viszont 21, de a korkülönbség nem állhatott a kisfiú álmodozásainak útjába.

Jason később elmesélte, hogy mikor először látta Lisát, arra gondolt: “Egész életemben megyek utánad, amíg az enyém nem leszel.” Valójában csak találkozni akart Lisával, de erre több mint 20 év múlva kerülhetett csak sor.

Először 2005-ben találkoztak.

A sorsdöntő találkozásra egyik közös barátjuknál került sor 2005-ben. Ahogy Jason mondta: “Egyszerűen csak a jó időben voltunk a jó helyen.” Ezen az összejövetelen Jason elhívta Lisát egy italra az egyik közeli bárba. Attól kezdve együtt voltak.

Ahogy Lisa mesélte: “Jason egyszerűen a vállára kapott és vitt, mint egy ősember.”

A korkülönbség sosem jelentett problémát.

Jasont és Lisát az egyik legérdekesebb párnak tartották Hollywoodban, egyrészt a nagy magasságkülönbség, másrészt a nagy korkülönbség miatt. Bár Lisa 12 évvel idősebb, magasság tekintetében Jason a nyertes, 36 centivel előzi meg Lisát. Az ilyesfajta különbségek azonban sosem jelentettek számukra gondot. Úgy tűnt, ők tényleg az a pár, akik örökre együtt fognak maradni.

2007-ben és 2008-ban születtek a gyermekeik.

2007-ben született első gyermekük, Lola, majd egy évvel később az öccse, Nakoa-Wolfe. A két közös gyermek mellett Lisának már volt egy lánya az előző házasságából, Zoë, akit Momoa mindig is sajátjaként szeretett. Lisa exférjével is igen jó volt a kapcsolata, még “tesóknak” is nevezték magukat. Tökéletes példái voltak a harmonikus családnak.

2017-ben titokban házasodtak össze.

Lisa és Jason 12 éve voltak már együtt, mikor összeházasodtak. A ceremónia titokban zajlott, a média sem ismerte a részleteket, a mai napig egyetlen fotó nem került nyilvánosságra róla. Annyit tudunk, hogy egy egészen szűkkörű ünnepség volt, amit a kaliforniai házukban tartottak.

A pár 2022-ben jelentette be szakításukat.

A család erősnek tűnt, éppen ezért sokkolta a közvéleményt, mikor nemrégiben bejelentették a válásukat. Január 13-án Jason egy Instagram-posztban osztotta meg a szakításukat. Pontosan nem tudni, hogy milyen ok áll ennek a hátterében, de Jason azt írta, a szeretet köztük továbbra is erős. Szomorúan vesszük tudomásul, hogy a páros külön utakon folytatja, de annak örülünk, hogy ezután is jó viszonyban vannak egymással.

A cikk a BS angol nyelvű cikke nyomán készült a Kuffer fordításában.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here