A szülők által felállított szabályok fontos értékek, melyek segítségével a gyerekek felelős felnőttekké válhatnak. Madonna megosztotta az anyaságról alkotott nézeteit egy Instagramon posztolt fotóval. Bemutatja a náluk érvényes 5 “házi szabályt”. Nagyszerű látni, hogy a sztár a platformját használja arra, hogy megossza ezeket a leckéket gyermekeivel és követőivel.

A 64 éves sztár, aki 6 gyermekes anya, felfedte rajongóinak nevelési módszereit, mikor felmutatott egy táblát, amin néhány szabály szerepel az ikrek, Estere és Stella (10), lánya, Mercy James (17), fia, David (17), lánya, Lourdes (26) és fia, Rocco (22) számára.

Íme, az 5 házi szabály, amiről nem lehet vitázni:

1. “Mosolyogj” – Egyszerű, mégis hatásos emlékeztető, hogy találd meg az örömöt az élet pillanataiban, és sugározz pozitivitást.

2. “Légy boldog” – Nagyon jó szabály ahhoz, hogy hogyan éljük az életet, hálára és elégedettségre buzdít.

3. “Figyelj másokra” – A figyelemre való képesség értékes tulajdonság, ami segít a gyerekeknek az empátia és mások megértésének kifejlesztésében.

4. “Beszélj kedvesen” – A kedvesség fontos érték, amit el kell ültetni a gyerekekben, mivel bizalmat épít, és elősegíti az egészséges kapcsolatokat.

5. “Légy boldog azzal, amid van” – Megtanítja a gyerekeket mások tulajdonának tiszteletben tartására, arra, hogy ne vegyék el, ami nem az övék.

Madonna egy januári interjúban is nyíltan beszélt szülői módszereiről. Bevallotta, hogy nem lehet könnyű a gyerekeinek, hogy egy olyan anya neveli fel őket, mint ő. A Pop Királynője elismerte, hogy az anyaság a “legnehezebb, legkeményebb csata”, amivel valaha szemben találta magát, és hogy még mindig tanulja, hogyan egyensúlyozzon a munkája és az anyaság között. Részletesen elmesélte, hogy még mindig küzd azzal, hogyan legyen jó anya, miközben a karrierjét is egyengeti.

Az énekesnő-dalszövegíró arról is beszélt, mennyire nagyra értékeli a gyereknevelés művészetét, mert szerinte ez igazi művészet, ami rengeteg odaadást és erőfeszítést igényel mindenkitől. Kihangsúlyozta, hogy nincs útmutató, hogy hogyan kell jó szülőnek lenni, ezért a saját hibáiból tanul az ember. Szerinte a szülőség egy olyan hivatás, ami nagyon sok időt és energiát igényel, ahol nincs helye a pihenésnek. A kihívások ellenére Madonna mégis boldogságot lel abban, ahogy látja gyermekeit felfedezni a saját kreativitásukat, és odaadással hódolni a szenvedélyüknek.

Arról is beszélt, hogy soha nem irányította direkt a gyermekeit különböző művészeti ágak felé – például Lolát a zene, Roccot a festészet felé –, mindig körülvette őket a zene és a művészet különböző formáival. Örömmel látja, hogy a gyermekeiben kifejlődött a saját kreatív érdeklődésük és szenvedélyük. “Boldog vagyok, hogy ilyenek. Büszke vagyok a munkájukra” – mondta.

Azt is elárulta, hogy gyermekeit a következő turnéja, a The Celebration Tour előkészületeibe is bevonta. A turnéra karrierjének 40. évfordulója alkalmából kerül sor, és a gyermekei asszisztálnak a tervezés folyamatában.

Az énekesnő Instagram-storyban osztotta meg a kulisszák mögötti felvételeket, hogy bepillantást engedjen a turné előkészületeibe. A felvételen a pop ikon 4 kisebb gyermekét hozza magával a próbaterembe. Az egyik fotóhoz ezt írta: “Mit ér az élet barátok és család nélkül?” Több képet is megosztott feketébe öltözött gyermekeiről.

Az ikrek, Estere és Stella fekete pólót és tréningnadrágot vettek fel, Mercy James pedig farmert és pólót visel. Fiáról, Davidről egy fekete-fehér fotót posztolt, amin gitározik egy mikrofon állvány mögött ülve.

A cikk a BS angol nyelvű cikke nyomán készült a Kuffer fordításában.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét