2021 elején az internet szinte felrobbant Zac Efron arcának megváltozása miatt. Az állkapcsa szélesebb lett, és sokak számára egyenesen felismerhetetlenné vált, aminek következtében rögtön szárnyra kaptak a plasztikai műtétről szóló pletykák. Egy évnyi spekuláció után a sztár végre pontot tett a találgatások végére, és megmutatta, miért nem szabad senkiről feltételeznünk dolgokat.

Amiért ilyen sokáig hallgatott

Először 2021 áprilisában láthattuk a színész új arcát az Earth Day! The Musical című tv-műsorban. Bár szerepe nem volt jelentős, ő kapta a legtöbb figyelmet. A rajongók vadabbnál vadabb teóriákkal álltak elő, hogy mi történhetett a színésszel. A legtöbben plasztikai műtétet gyanítottak a háttérben.

2022 szeptemberéig kellett várni arra, hogy magától Zactől kapjunk választ a találgatásokra. Kiderült, hogy nem sokat internetezik, így nem is érzékelte, hogy milyen viták folynak vele kapcsolatban. Egy interjúban így beszélt erről: “Anyukám szólt róla. Én nem igazán internetezek, nem nagyon érdekel.”

Az igazság az arcának megváltozása mögött

Egy évnyi spekuláció után végre elmesélte, hogy mi történt vele. Elmondta, hogy az álla azután változott meg, hogy otthonában balesetet szenvedett. Szaladt át a házon, megcsúszott, és megütötte az állát. A felépülés nagyon nehéz volt, a rágóizmai pedig nagyobbá váltak közben.

A baleset és az utána következő pletykák ellenére Efron optimista maradt, nem foglalkozik túl sokat a rajongók elméleteivel. “Vicces volt. És szívás is. Majdnem meghaltam, de már jól vagyok.”

Bár a pletykákat nagyon jól kezelte, az egész incidens megerősítette abban a hitében, hogy jobb ezután is távol tartania magát az internettől. “Ha olyan mértékben foglalkoztatna az, hogy mások mit gondolnak rólam, ahogyan azt sokan hiszik, akkor nem tudnám ezt a munkát végezni” – mondta.

A cikk a BS angol nyelvű cikke nyomán készült a Kuffer fordításában.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here