Marc Anthony az egyik leghíresebb latin-amerikai zenész, színész, énekes. Ő minden idők legsikeresebb salsa énekese, háromszoros Grammy- és hatszoros Latin Grammy-díj-nyertes. Albumai eladásával két világrekordot is felállított.
Profi karrierje mellett a magánéletében azonban bőven voltak hullámvölgyek, elég csak annyit mondani, hogy háromszor nősült. Marc azonban újra megtalálta a szerelmet, 53 évesen nemrég jelentette be eljegyzését.
A következőkből megismerheted Marc Anthony kapcsolatainak és házasságainak történetét. Példája mutatja, hogy az élet számtalan lehetőséget ad arra, hogy megtaláld a szerelmet.

Az 1990-es évek elején a New York-i rendőrrel, Debbie Rosadóval élt kapcsolatban. 1994-ben született meg lányuk, Arianna, néhány évvel később pedig örökbe fogadták Chaset. Marc most is nagyon jó kapcsolatot ápol velük, gyakran elkísérik a fontos eseményekre, és mellette sétálnak a vörös szőnyegen.

2000-ben Marc feleségül vette a Miss Universe győztesét, Dayanara Torrest, akitől 2 fia született: 2001-ben Christian Marcus, 2003-ban Ryan Adrian. A házasságban aztán problémák merültek fel, ezért 2002-ben egyszer szakítottak. Ugyanannak az évnek decemberében kibékültek, és megújították házassági esküjüket. Végül azonban 2004-ben hivatalosan elváltak. Ebből adódóan írta Dayanara a válásról szóló könyvet.

2004-ben kezdődött Marc Anthonynak az a kapcsolata, ami nemcsak a leghosszabb ideig tartott, de a legnagyobb médiafigyelmet is kapta. Jennifer Lopez párja lett, akitől két gyermeke, az ikrek születtek, Emme és Max. Szerelmükről számos dalt írt, az egyiket – a Por arriesgarnost – akkor, mikor Lopez várandós volt az ikrekkel.

Miután 7 éven át látszólag tökéletes párt alkottak, 2011-ben bejelentették a válásukat. Lopez ehhez annyit fűzött hozzá, hogy nem volt boldog ebben a házasságban, de a legjobban az fájt neki, hogy szét kellett szakítania a családot. Közös gyermekeik ekkor 7 évesek voltak.

A válás egészen 2014-ig elhúzódott. Marc ekkor már új kapcsolatban volt a venezuelai modellel, Shannon de Limával, ami világszerte meglepetésként érte a rajongókat. A közösségi oldalakon gyakran beszámoltak közös munkájukról, amivel felkeltették a rajongók érdeklődését.

Annak az évnek a novemberében bejelentették, hogy eljegyezték egymást és összeházasodnak. A ceremóniát a Dominikai Köztársaságban, La Romana településen tartották, ahol Marc Anthony él.

2017 februárjában, alig 2 év házasság után bejelentették, hogy elválnak. Még abban a hónapban alá is írták a válási papírokat, de hogy mi vezetett idáig, arról nem nyilatkoztak. A média szerint azonban valószínű, hogy Marc túl sok időt szánt a munkájára, ez gyengíthette meg a kapcsolatot.

2022 márciusában Marc posztolta a közösségi oldalán, hogy a paraguayi modellel, a 23 éves Nadia Ferreirával randizik. A lány már gyermekkorától rajongott a zenészért. 2016-ban, mikor még csak 16 éves volt, elment az egyik koncertjére, amiről fotót is posztolt. A média felkapta a sztorit, hogy egy rajongóból lett az énekes új párja.

Bár több mint 30 év köztük a korkülönbség, Marc nagyon szerelmes. A megismerkedésük után 3 hónappal már meg is kérte a lány kezét. Az esküvő időpontját még nem tudni, de az előkészületek már folyamatban vannak az igencsak elegáns eseményhez.

A korkülönbség az egyik olyan dolog, ami miatt állandó kritikával illetik a párt. Marc ezekre szerelmes fotók posztolásával reagál.

Az egyik fotóhoz ezt írta az őket kritizálóknak: “Adjon meg neked az Isten mindent, amit nekünk kívánsz.” Nadia Ferreira ezt mondta: “Boldog vagyok, minden másodpercét, minden pillanatát élvezem a vele való életnek. Boldognak érzem magam.”

Bár Marc Anthony újra szerelemre talált, az előző kapcsolataiból született gyermekeiről nem feledkezik meg. Rendszeresen posztol fotókat, amelyeken a 6 gyermeke társaságában látható, megmutatva, hogy bármi is történik, mindig jó apuka akar maradni.

A cikk a BS angol nyelvű cikke nyomán készült a Kuffer fordításában.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here