Matt Damon és párja, Luciana Barroso a tartós szerelem példái a hollywoodi párok világában. A kapcsolatukban tanúsított állhatatosság azonban nem korlátozódik kizárólag Damon magánéletére, de kiterjed a Ben Affleckkel való régi barátságára is.

Szerelmi sokszög a barátok között.

Matt Damon és Luciana Barroso szerelmi történetében a sors valami különlegeset is tartogatott. Bár úgy tűnhet, egy ilyen helyzet veszélybe sodorhatja a Damon és Affleck közti baráti köteléket, a valóság mégis más képet fest. A sors őrült fordulata, hogy kiderült, nemcsak Damon az Affleck rajongó, hanem a felesége is, már jóval azelőtt, hogy ők ketten találkoztak, egymásba szerettek és összeházasodtak volna. Ez a tény állandó vicc volt a pár között. Damon jellegzetes, pimasz humorához híven mester tréfává alakította át a szituációt.

“A feleségem igazából Ben rajongója volt, mielőtt megismerkedtünk. A legjobb barátja viszont az enyém” – utalva arra, hogy ha Lucy elhagyná, a barátnője még mindig ott lenne neki.

Damon egy feltételt szabott, amikor feleségével párterápián vett részt.

Bár Matt Damon és felesége 2003 óta elválaszthatatlanok és 2005-ben össze is házasodtak, hiba lenne makulátlannak minősíteni a kapcsolatukat. Az Oppenheimer című film promóciós interjújában Damon felfedte a Hollywoodba való visszatérésének sarkalatos feltételét. Egy ideig szünetet tartott a színészetben, hogy családjára összpontosítson és megjavítsa a házasságában jelentkező, egyre nagyobb repedéseket, melyek a sok elfoglaltsága miatt alakultak ki.

A színész őszintén elmondta, hogy a terápia melletti teljes elkötelezettsége ellenére volt egy különleges kikötése is. “Ez úgy fog hangzani, mintha kitaláltam volna, de tényleg igaz. Alaposan áttárgyaltam a feleségemmel, hogy szabadságot veszek ki. Játszottam az Interstellarban, majd Chris jegelt néhány film erejéig, szóval nem forgattam, hanem igazából párterápiára jártam. Ez így igaz. Ez volt az egyetlen kifogásom, ha Chris Nolan hívna.”

Christopher Nolan aztán valóban hívta, Damon pedig megkapta az Oppenheimer forgatókönyvét és a filmben Leslie Groves szerepét. A színésznek pedig sikerült ismét lenyűgöznie mindannyiunkat erőteljes alakításával.

A cikk a BS angol nyelvű cikke nyomán készült a Kuffer fordításában.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét