Az intelligenciájáról és humoráról is közismert színésznő tehetségével és természetes szépségével milliók szívébe lopta be magát. Annak ellenére, hogy évek óta reflektorfényben van, Mayim Bialik nem vágyik arra, hogy tökéletesen nézzen ki. Elárulta, egyáltalán nem szeret szépítkezni, és egész életében egyetlen kozmetikai beavatkozása volt.

Semmilyen kozmetikai eljárást nem vett igénybe.

Sok híresség szeretne lépést tartani a valószerűtlen szépségideálokkal, ám Mayim Bialik mindig is ellene volt ennek. “Soha nem volt olyan beavatkozásom, aminek a célja az lett volna, hogy javítson a kinézetemen” – mondta a díjnyertes színésznő. De 42 éves lett, és az arcán megjelenő pigmentfoltokkal nem tudott nem foglalkozni.

“40 után a bőrömön egyre több barna folt jelent meg. Ezek nem szeplők, amiket egyébként imádok. Nem anyajegyek, amiből nekem sok van és semmi bajom velük. Főleg az arcomon és a szemem körül jelentek meg” – mondta.

A sminkese javasolta, hogy keressen fel egy bőrgyógyászt.

Bialik bevallotta, csakis azért ment bőrgyógyászhoz, mert a sminkese aggódott a foltok miatt.

“Linda, aki az Agymenőkben is a sminkesem volt, már 14 éves korom óta ismer. Észrevette, hogy korábban elég volt egy réteg alapozó, hogy elfedje a foltjaimat, de tavaly ez megváltozott. Kedvesen mondta nekem, hogy tudja, hogy mennyire utálom ezt az egészet, utálok pénzt kiadni ilyesmire, de most erre mégis oda kellene figyelnem” – osztotta meg a színésznő.

Nem szereti a kényeztetést.

Sok nő számára a szépségszalon egyenlő a relaxálással, de Bialik mindenféle kozmetikai beavatkozástól ideges lesz.

“Sokszor fontolgattam, hogy lemondom a beavatkozást. Még aznap reggel is. Nem szeretem, ha az arcommal foglalkoznak. Nem szeretem a kényeztetést. A szépítkezés nekem nem jó érzés” – mondta.

Az öregedés nem könnyű.

A színésznő végül elégedett volt a beavatkozással, és nyíltan beszélt róla, hogy egy ismert embernek az öregedés különösen nagy kihívást jelent. “Mindenki a ráncaidat vizslatja! Hollywoodban egyébként is nagy a nyomás, hogy csináltass magaddal valamit, ez pedig nehéz helyzet” – osztotta meg.

Bialiknak van egy egyszerű trükkje, amitől megfiatalodva érzi magát, és ennek semmi köze a kozmetikai beavatkozásokhoz. “Elkezdtem napközben szundítani egyet. Csupán 20 perc az egész. Ez az én titkom a munkahelyemen, hogy ebédidőben alszom egyet.”

A cikk a BS angol nyelvű cikke nyomán készült a Kuffer fordításában.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét