Megan Fox megmutatta, hogy az ő gyerekeivel senki nem szórakozhat, különben vele találja szemben magát. A Transformers sztárja nem fogta vissza magát, amikor azokra a vádakra reagált, melyek szerint fiai az ő hatása miatt viselnek lányos ruhákat.
Lássuk, mi történt pontosan és hogyan kezelte Fox a helyzetet.

Megan legidősebb fia mindig is szerette a lányos ruhákat.

Fox egyszer elárulta, hogy legidősebb fia, Noah imádja a divatot, és főleg az egyberészes ruhákat. “Néha egyedül öltözik fel, és szeret egyberészes ruhákat viselni.” Megan Foxnak 3 fia született exférjétől, Brian Austin Greentől: Noah, Bodhi és Journey 2012-ben, 2014-ben és 2016-ban.

A színésznő arra számított, hogy mivel Noah fiú, a ruhaválasztásai rosszallást keltenek, ezért mindent megtett, hogy megvédje. “Egy nagyon liberális, hippi iskolába küldtem, de még ott is, itt Kaliforniában még mindig vannak olyan kisfiúk, akik azt mondják: ‘Fiúk nem járnak lányos ruhában.’ vagy ‘Fiúk nem hordanak rózsaszínt.’ Tehát most ezen megyünk keresztül, és próbálom megtanítani, hogy legyen magabiztos, bárki bármit mond.”

Azzal vádolták, ő akarja, hogy fiai lányos ruhákban járjanak.

Megan és exférje most is támogatják Noah és a többi fiuk döntéseit, de az interneten ellenzőik is akadtak. Egy Twitter-felhasználó Robby Starbuck név alatt osztotta meg, hogy ő személyesen ismeri a családot, és azt állította, hogy a fiúk öltözködését Megan szabályozza.

Egy fotót is csatolt Foxról és a három fiáról, akik mindannyian hosszú hajjal láthatók, miközben Noah rózsaszín ruhát visel, amin az “erős lányok” felirat olvasható. A twitterező azt is leírta: “Ezek Megan Fox fiai. Ugyanabban a lakóparkban laktunk, a gyerekeink együtt játszottak a parkban. Láttam, hogy közülük kettő teljesen kikelt magából, és azt mondták, az anyjuk kényszerítette őket, hogy lányos ruhát viseljenek. Közben a dadájuk próbálta vigasztalni őket.”

Fox képernyőfotót készített a tweetről, amit Instagramon posztolt, és olyan választ adott, amitől bárki összerezzent volna. Azzal vádolta Sturbuckot, hogy a gyermekei rovására próbál nagyobb népszerűségre szert tenni, és elmondta neki, hogy ez milyen semmirekellő dolog az ő szemében: “Függetlenül attól, hogy milyen kétségbeesetten akarsz vagyont, hatalmat, sikert vagy hírnevet szerezni, soha ne használd a gyerekeimet aduászként vagy társadalmi fizetőeszközként.”

A fiúk apja Megan védelmére sietett.

Nemcsak Fox szólalt fel, de volt férje, Brian Austin Green is megerősített mindent, amit Megan mondott, és támogatta őt ebben a helyzetben. “Ez a történet egy hazugság. Csak néhány ember van a világon, aki valóban képes megerősíteni, hogy egy ilyen történet igaz-e vagy sem, és én teljes bizonyossággal állítom, hogy nem igaz.”

A cikk a BS angol nyelvű cikke nyomán készült a Kuffer fordításában.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét