Megan Fox teljesen elkápráztatta a rajongóit azzal, hogy megmutatta természetes szépségét egy smink nélküli szelfin. A kedves megjegyzések helyett azonban a kommentek eléggé elvadultak. A trollok is megjelentek, és azt hangoztatták, a fotó egyáltalán nem hasonlít rá.

A színésznő a fotóval azt akarta megmutatni, milyen hajápoló termékeket használ.

Smink nélküli szelfijével Megan Fox bepillantást engedett visszafogott életmódjába. Otthon, hétköznapi ruhában és smink nélkül látható. Ami azonban mindenki figyelmét felkeltette, az a haja volt – meglepő módon kékre festve. A poszt célja világos volt, pozitív tapasztalatait akarta megosztani.

A színésznő a fotó posztolásával hajápoló termékeket értékelt, amiket azért használ, hogy a Coachella Fesztivál idején is megőrizze természetes hajának és hosszabbításainak szépségét. A kép láttán párbeszéd indult a rajongók között, és a kritikusok is feltűntek. Sokakat meglepett Fox átalakulása, sokan alig ismerték meg a színésznőt smink nélküli állapotában.

Fox smink nélküli szelfije rengeteg véleményt kapott.

A 37 éves kék szemű bombázó döntése, hogy megmutatja a természetes arcát, nagy vihart kavart.

A kommentszekció kész csatatérré változott. Egyeseket egyenesen sokkolt a fotó, és megkérdőjelezték azt is, hogy a képen valóban Megan látható-e. Valaki azt írta: “Azt hittem, ez Kim Kardashian.” Másvalaki pedig: “Megan, ez nem is te vagy.” Születtek egészen vad elképzelések is, például hogy az egy mesterséges intelligencia által készített fotó. “Ez egyáltalán nem hasonlít Megan Foxra. Az AI megint alkotott.”

Az emberek elkezdtek régi fotókat előkutatni a színésznőről, hogy rájöjjenek, ilyen rövid idő alatt hogyan változhatott meg ilyen drasztikusan a külseje. Egyesek szerint a FaceTune-nak volt köszönhető ez a hirtelen átváltozás. De voltak olyan spekulációk is, melyek szerint plasztikai műtétekben rejlik a lehetséges magyarázat.

A sztár válaszolt a trolloknak.

Megan Fox nem zárkózik el attól, hogy hozzászóljon a róla folyó találgatásokhoz. Mikor szembesült a vádakkal, hogy smink nélküli szelfije a mesterséges intelligencia műve, nem tartotta magában a véleményét. Azt üzente a szkeptikusoknak, kérdezzék meg Machine Gun Kellyt, hogy AI-ról van-e szó vagy sem. Stílusosan fojtotta el a pletykákat.

Nem ez volt az első alkalom, hogy Megan Fox külsejét alapos elemzésnek vetették alá. Őszintén nyilatkozott a plasztikai sebészetről, és bevallotta, nem ismeretlen számára a téma.

Hangsúlyozta óvatos hozzáállását a dologhoz, mivel nagyon fél az érzéstelenítéstől. Megan őszintesége a plasztikai műtétekkel kapcsolatban egy újabb réteget ad hozzá egyébként is érdekes személyiségéhez, megmutatva, hogy keményebb témákkal is hajlandó foglalkozni.

A cikk a BS angol nyelvű cikke nyomán készült a Kuffer fordításában.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét