Rengeteg szépségverseny van, ahol a zsűri a kinézetük alapján értékeli a résztvevőket. Időnként pedig igencsak váratlan eredmények születnek. Egy online portál, a TC CANDLER éppen ezért készítette el a saját 100-as listáit a világ legszebb nőiről és férfijairól, mégpedig több mint 3 millió ember véleménye alapján.
A következőkben a 2017-es szavazatok alapján a 20 legszebbnek választott férfit láthatod. A győztesen biztos, hogy meg fogsz lepődni!

20. Trevante Rhodes, színész

Gyerekkorában profi atléta volt, még aranyérmet is nyert a Pán-Amerikai Ifjúsági Bajnokságon. De miután leérettségizett, úgy döntött, színésznek áll, és a Holdfény című filmben játszott főszerepe után nagyon híres színész lett belőle.

19. Taeyang, énekes

Ennek a dél-koreai énekesnek az igazi neve Dong Youngbae, a beceneve pedig Napot jelent. A Big Bang zenekarral vált ismertté, de 2008-ban szólókarrierbe kezdett, és még népszerűbb lett. Őt érte az a megtiszteltetés, hogy 2018-ban a pekingi téli olimpia nagykövetévé választották.

18. Toni Mahfud, modell

Ez a 24 éves olasz, de szíriai gyökerekkel rendelkező férfi imádja a művészetek minden formáját. Toni a Hamburgi Szépművészeti Egyetemen szerzett diplomát, azóta is rajzol. Munkáiról néha a YouTube-ra is tesz fel videókat, amikért több ezer lájkot zsebel be.

17. Michiel Huisman, színész

A Trónok harcában játszott szerepe tette népszerűvé. Ő volt Daario Naharis, a gyilkos, aki Daenerys Targaryennek kötelezte el magát. De Michielt egyáltalán nem érdekli a hírnév, kifejezetten introvertáltnak mondja magát, ezért is él New Orleans-ban. Távol akar maradni a hollywoodi őrülettől.

16. Mario Casas, színész

2010-ben A felhők fölött 3 méterrel című film hozta meg számára az áttörést. A film iránt még inkább megnőtt az érdeklődés, amikor kiderült, hogy randizni kezdett filmbéli partnerével, Maria Valverdével.

15. Barış Arduç, színész

Gyerekkorában atléta akart lenni, még egy ösztöndíjat is nyert egy sportakadémiára. De egy év után rájött, hogy jobban szereti a művészeteket, mint a sportot. Ma már jól ismerik Törökországban, köszönhetően a sok tévésorozatnak, amikben szerepelt.

14. Aaron Taylor-Johnson, színész

A John Lennon – A fiatal évek című film volt az első komoly munkája, amiben főszerepet játszott. A forgatás alatt szeretett bele Samanthába, a rendezőbe, aki 23 évvel idősebb nála. 2012-ben összeházasodtak, ma már 4 gyereket nevelnek együtt.

13. Jungkook, énekes

Miután látott egy népszerű showműsort a tévében, úgy döntött, énekelni akar. Már énekel, táncol és 5 éve dalokat ír a Bangtan Boys-nak. A szólókarrierjén is dolgozik, több híres száma van.

12. Oscar Isaac, színész

Különös viselkedése miatt kicsapták a középiskolából, de ez nem gátolta meg abban, hogy kitűnő oktatásban részesüljön a Julliardban. 39 éves korára már számtalan filmben játszott.

11. Jensen Ackles, színész

Az Odaát és a Smallville sorozatok után ért a csúcsra. 2009-ben feleségül vette a színésznő-modell Danneel Harris-t, akivel már 3 gyerekük van. Róluk a színész szívesen posztol képeket az instagramján.

10. Mariano di Vaio, blogger

Fiatalabb korában modell volt, de később rájött, hogy a férfidivat világa még gyerekcipőben jár, ezért létrehozta saját weboldalát divatkedvelő férfiak számára. Hamar népszerű lett, Marianonak az Instagramon már több mint 6 millió követője van.

9. Sehun, táncos és énekes

12 éves korában még megpróbált hátat fordítani egy tehetségkutató ügynöknek, aki azonban kitartóbb volt nála. Évekkel később már népszerű tagja volt az EXO együttesnek, napjainkban pedig az egyik legvonzóbb ázsiai férfinek tartják.

8. Idris Elba, színész

Fiatalkorában DJ akart lenni, és londoni klubokban zenélt. A Ford gyárban is dolgozott, és néhány sorozatban voltak jelentéktelen szerepei. Mára elmondhatja magáról, hogy több mint 50 filmben szerepelt, de karrierje csak 30 éves kora után kezdett igazán felfelé ívelni.

7. Felix Kjellberg, blogger

Felix, vagy ahogyan a legtöbben ismerik, PewDiePie YouTube csatornáján több mint 65 millió követővel és 18 milliárd megtekintéssel büszkélkedhet. Minden akkor kezdődött, mikor kicsapták a főiskoláról, és elkezdte videóra venni, ahogyan videójátékokon játszik.

6. Stanley Weber, színész

A híres francia színész és rendező, Jacques Weber fia. Már gyerekkorában tudta, hogy apja nyomdokaiba akar lépni. Nagyon jó munkát végzett, különösen a történelmi filmek tekintetében. Egyik leghíresebb szerepe Juan Borgia a Borgiák című sorozatban.

5. William Levy, színész

Egy Havanna közelében lévő kis halászfaluban született. Két bátyjával együtt az anyja egyedül nevelte fel őt. 14 évesen érkezett az Egyesült Államokba, hogy üzleti tanulmányokat folytasson, és segíthessen a családján. De hamar rájött, hogy ez túl unalmas neki, ezért otthagyta az iskolát, hogy belevághasson a színészetbe, és különböző sorozatokban vállalt szerepeket.

4. James Reid, énekes

James szülei elváltak, az apjával élt 15 éves koráig. Amikor az apjának anyagi gondjai lettek, James anyja, az egykori énekesnő magához vette a fiút, és elvitte a Fülöp-szigetekre, ahol James egy helyi reality műsor megnyerésével vált híressé.

3. Armie Hammer, színész

Hammer felmenői az Orosz Birodalomból érkeztek az Egyesült Államokba. Armie jelentéktelen szerepeket játszott, míg a rendező David Fincher fel nem figyelt rá. Ekkor kapott szerepet a The Social Network – A közösségi háló című filmben.

2. Jason Momoa, színész

Első szerepe az 1990-es években volt a Baywatch-ban. 2011-ben lett híres a Trónok harcának köszönhetően. Most 39 éves, 2017-ben vette feleségül Lisa Bonet-et, 3 gyermekük van.

1. Kim Tae-hyung, énekes

A dél-koreai énekes a Bangtan Boys együttes tagja. A szavazók szerint ő a legvonzóbb férfi a világon. Énekel és ír is dalokat, újabban pedig filmsztár szeretne lenni. Még csak 22 éves.

Ha ez még nem lett volna elég, itt egy újabb, mások által szervezett szavazás eredménye: 2018 legvonzóbb férfijai.

A cikk a BS angol nyelvű cikke nyomán készült a Kuffer fordításában.

18 hozzászólás

 1. Ez most KOMOLY ????Ez a (csávó) nőnek néz ki nem férfinak!!!Szerintem összekeverték a nevezésnél a fényképeket!!!

 2. Ez igy nem igaz. Biztos vagyok benne, hogy nem cask a szine’szek kozott vannak “sze’p” fe’rfiak.

 3. Ezek egytől egyik rondák, mint a bűn. A világ leggyönyörűbb színészei: Burak Özcivit és Kivanc Tatlitug.

  • Egyszóval Brad Pitt nem a legszebb – legalábbis arcban – de kétségtelen, hogy nem ronda. Kinek a pap, kinek a papné. Nálam nem ő viszi el a pálmát a fentiek közül. A ferdeszemű koreai kisfiúk cseppet sem férfiasak, inkább lányosak.

 4. ..és hol vannak az indián színészek?
  Egyetlen egyet sem látni,viszont vannak szőke tudomisénmilyen ázsiai fiúcskák!
  Michael Greyeyes,Eric Schwei,….stb.Igazi Indiánok,akik valós történelmi személyeket és eseményeket virítottak elénk.Persze a legjobb filmeket,itt nem nagyon vetítik.Mondjuk:Nagy medve,Grazy Horse….stb.Minden kínai,koreai,meg orosz.

 5. 🤔🤔🤔🤔🤔🤔20 – ból 16 számomra érthetetlen okból került be, a maradék 4 se az igazi😉…nem is értem!

 6. Hű! Nagy szerencse, hogy egyik sem tetszik. Ez valami párezres közönségszavazat alapján dölhetett így el. Ha már papné, nekem Javier Bardem. Vele szívesen mutatkoznék.

 7. Most komolyan? Nem tudnátok normálisak lenni? Ok, mindenkinek van véleméyne de mi a bajotok az Ázsiaiakkal? Hogy nem magyarok vagy mit tudom én milyen nemzetségűek? Azok a fiúk sokkal tehetségesebb mint bármelyikőtök. Akik ezeket a férfiakat választották nagyon is jól tették. Mind tehetségesek. Még ha nem is néz ki mind jól ti jobbak vagytok? Tükörbe nézzétek megláttátok magatokat? Vagy micsoda? Fel kéne már nőni nem de? Ha meg nem folytassátok így tovább, ne csodálkozzatok ha egyik nap magatokra hánytok.

 8. És keleteurópa hol maradt?Ja,ha szétnéztek volna,akkor ezk még az elsö százba sem kerültek volna be!

 9. Annyi imádom, hogy akárhová megyek, és szerepelnek koreaiak vagy akármilyen ázsiai a listán a sok rasszista barom, akiknek szívrohamot okoz az, ha egy férfi toplistán “nőket” látnak, ugatni kezdenek, hogy ők nem így gondolják, és nem értik, hogy mit keresnek kisfiúk a listán. Igazán sajnálom, de valahogy bele kell törődnetek, hogy rossz az ízlésetek! Le lehet engem is hordani, belém is belém lehet kötni, de nem én leszek a szánalmas, aki ilyeneken problémázik, és megmutatja a világnak, hogy Magyarország mennyire vissza van maradva! Köszönjük szépen, hogy még jobban bebizonyítottátok, hogy ebben az országban hemzsegnek a homofób, rasszista, ízléstelen emberek!

 10. Biztosan tiniket kérdeztek, akik rajongók.
  Egy- két férfi fotó jól ki sminkelve elmegy, de nem ezek az igazi sharmörök.

 11. Ngyon sajnálom, hogy elment a divat a szakálas, torzonborz, ápolatlan kinézetű, kerti törpék felé. A macsóságot nem a szőr teszi!

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét