Lionel Richie és Lisa Parigi szerelme egyáltalán nem nevezhető szokványosnak. A jelentős korkülönbség ellenére a pár boldogan él együtt egy olyan kapcsolatban, ami kiállta az idők próbáját. Szerelmük sokak számára jelent inspirációt, Richie gyakran megmutatja, barátnője miként hozott örömet és boldogságot az életébe.

A megismerkedésük előtt Richie már kétszer volt házas.

Lionel Richie zenéje emberek millióira hatott szerte a világon, de magánélete éppen ilyen lenyűgöző volt. Házasságától mostani kapcsolatáig a szerelmi életét az érzelmek hullámzása jellemezte, bizonyítva, hogy a szerelem sosem sima menet, de mindig megéri.

Először főiskolás szerelmét, Brenda Harvey-t vette el 1975-ben. Közel 18 évig voltak együtt, és adoptálták az akkor 9 éves Nicole Richie-t 1990-ben. Richie akkoriban ezt mondta: “Nicole egy igazi áldás volt.” Ám kapcsolata Harvey-val véget ért, külön utakon folytatták tovább.

1996-ban vette el második feleségét, Diane Alexandert. Közel egy évtizedig voltak házasok, míg 2004-ben elváltak. Azóta az énekes nyíltan beszélt a házassággal kapcsolatos érzéseiről: “Nem hiszem, hogy újra megnősülök. Kicsit már félek ettől.”

Nagy a korkülönbség, de a szerelem is nagy.

Lionel Richie 2014 óta csodás és inspiráló kapcsolatban él Lisa Parigivel, a svájci-kínai-karibi modell-dizájnerrel. Szerelmük akkor kezdődött, mikor Lisát meghívták egy vacsorapartira, miközben Los Angelesből utazott Svájcba. A partin egy közös barátjuk mutatta be őket egymásnak, a szikra pedig azonnal lángra lobbant köztük.

Bár akkoriban a világ két túlsó felén éltek, a Richie és Parigi közti kötelék tagadhatatlan volt. Miközben éjszakákat beszélgettek át, azon kapták magukat, hogy vonzódnak egymás egyedi nézeteihez, hogy vannak közös szenvedélyeik, és tudták, hogy valami különlegeset találtak meg egymásban. “Nagyon jókat beszélgettünk, egész éjszakákat beszélgettünk át mindenféléről – mondta Lisa. – Gyönyörű volt.”

Szerelmük ékes bizonyítéka annak, hogy az életkor csupán egy szám, ha szívügyekről van szó. Parigi 40 évvel fiatalabb a 74 éves Richie-nél. A kapcsolatukat érő kritikák és spekulációk miatt a pár igyekezett óvni a magánéletét, és tartózkodtak attól, hogy reagáljanak a negatív megjegyzésekre.

Ez sokat elárul egymás iránti elkötelezettségükről és szerelmük mélységéről. Ahogy Richie fogalmazott: “Életem jelenlegi szakaszában, mikor az ember már belefárad a dolgokba, Lisa valahogy mindenben biztonságot ad.”

“Olyan férfi vagyok, aki volt fent és lent is, voltam szerelemben és szerelem nélkül” – mondta Richie. Barátnőjére utalva így áradozott: “Rendkívül gyönyörű, de ami a legfontosabb, hogy okos, és segít megbirkózni az őrült világommal.”

Lionel Richie Lisa iránti szerelme kétségbevonhatatlan, kapcsolatukhoz pedig a nőnek Richie gyermekeivel kialakított jó viszonya is hozzátartozik. A család gyakran tölt együtt minőségi időt, Parigi sok fotót posztol a közösségi oldalakon, ahol megmutatja közeli kapcsolatát Richie lányával, Sophie-val.

A cikk a BS angol nyelvű cikke nyomán készült a Kuffer fordításában.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét