Michael J. Fox a kitartás szimbóluma, felesége, Tracy Pollan gondoskodása pedig bizonyítja, hogy a szerelem milyen erőteljes, és semmi nem állhat az útjába.
A sztár beszélt a nehéz időszakokról és arról, hogy családja minden pillanatban támogatja őt.

A sors hozta össze őket.

Michael J. Fox és Tracy Pollan története bizonyítja, hogy mindent le lehet győzni, amíg van mellettünk valaki, aki támogat és olyannak szeret minket, amilyenek vagyunk. Fox akkor ismerte meg Pollant, amikor a színésznőt beválogatták a Családi kötelékek című tévésorozatba, amelyben Fox barátnőjét alakította. A sorsnak csodás tervei voltak velük.

Évekkel később lettek egy pár, azóta pedig rendíthetetlen a köztük lévő kapcsolat. 34 éve házasok, és négy gyermekük van: Sam, Aquinnah, Schuyler és Esmé.

Ez egy nehéz kihívás Fox számára.

1991-ben Foxnál Parkinson-kórt diagnosztizáltak. Küzdött a betegséggel, de továbbra is játszott. Nem volt könnyű dolga. “Nem tudtam megjegyezni a szöveget. Egyszerűen nem emlékeztem a sorokra” – mondta.

Elmesélte, hogy gitáron már nem tudott többé játszani, ahogyan nem tudott rajzolni és táncolni sem, valamint a karrierjében is nehézségei adódtak. Az egyetlen dolog, amiben örömét leli, az írás, ami segít neki emlékezni a dolgokra, és kiélheti benne a kreativitását.

Elismeréssel jutalmazták.

Fox sztárnak született, és már Oscar-díja is van. Felhívja a figyelmet a Parkinson-kórra, és segít finanszírozni a betegséggel kapcsolatos kutatásokat, amelyek világszerte rengeteg emberen segíthetnek. Eme tevékenységét és hozzájárulását a Jean Hersholt humanitárius díjjal jutalmazták. A tiszteletbeli Oscarnak is nevezett díjat megható beszéd kíséretében vette át.

A családja minden lehetséges dolgot megtesz, hogy segítsen neki optimistának maradni.

Fox elmondta, hogy családja mindent jobbá tesz számára, és hogy a betegsége tekinthető ajándékként. Számára minden apró információ a betegségről olyan, mint egy lépés a remény felé. Mesélt arról is, hogy feladta karrierjét, hogy minél hatásosabb kezeléseket találhasson, és támogathassa a Parkinson-közösséget.

Elmondta, hogy barátaival gyógymódot kerestetnek, a kutatására pedig több milliárd dollárt gyűjtenek. Optimista a helyzetet illetően, és izgatottan várja, hogy még több örömteli pillanatot tudjon megélni a szeretteivel.

Az őszinte szeretetnek és gondoskodásnak ereje van.

Michael J. Fox valódi inspiráció sokak számára. Eleinte voltak kétségei, de ezeken túljutott. A családjától kapott támogatás megerősítette őt. Beszédében sem felejtette el megemlíteni őket, a díjat a családjának, a közösségnek és mindazoknak ajánlotta, akik hisznek benne.

Ezek az emberek mellette voltak, hogy minden csatában győzni tudjon, és magabiztosnak érezte magát, mert a felesége és a gyerekei támogatták. “Tracy csodálatos. Minden egyes nap ott van velem a frontvonalban.”

Ők elválaszthatatlan lelki társak, és 6 fős családjuk van.

A közösségi oldalakon sok szeretetteljes pillanatot osztanak meg a család életéből. Tracy a fotók mellé kedves üzeneteket ír, amelyek férje iránti támogatását tanúsítják. Fox mellett mindig is ott lesz a családja, bármi történjék. A legnagyobb szeretet mindig az a támogatás, amit a számunkra fontos emberektől kapunk.

Fox elmondta azt is: “A legjobb az életemben most az, hogy nagyon élvezem a családom jelenlétét. Tracy és a gyerekek csodálatosak. Tudom, hogy unalmasan hangzik, hogy olyan, mint egy tündérmese, de több mint 30 éve házasok vagyunk, szóval valamit azért tudunk.” És még számos boldog pillanat vár rájuk!

A cikk a BS angol nyelvű cikke nyomán készült a Kuffer fordításában.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here