A színésznő Katherine Heigl, akit filmes és sorozatszerepekből is ismerhetünk, boldog házasságban él a zenész Josh Kelley-vel már több mint egy évtizede. 3 gyermekük van, közülük 2 örökbefogadott. A család elhagyta Hollywoodot, és nem is tervezik a visszatérést.

A következőkben többet megtudhatsz A Grace klinika sztárjának örökbefogadási döntéséről, anyaként tapasztalt nehézségeiről, és arról, hogy miért döntött úgy, elköltözteti családját Los Angelesből.

Katherine Heigl mindig is örökbe akart fogadni.

6 hónappal azután, hogy megismerte leendő férjét, a zenész Josh Kelley-t, a színésznő máris mondta neki, hogy megingathatatlan célja, hogy örökbefogadással alapítson családot. Szerencsére a férfi mindenben mellette volt. Az adoptáció fontos része volt Heigl életének: “Beleszülettem, és azt akartam, hogy az én családom is úgy nézzen ki, mint ahonnan jöttem” – mondta a színésznő.

A színésznő szülei örökbe fogadták a nővérét, Meget Dél-Koreából. 2009-ben ebből inspirációt merítve Heigl és férje adoptálták első lányukat, a 9 hónapos Naleigh-t, aki Dél-Koreában született. Néhány évvel később a Louisianában született Adalaide-t fogadták örökbe rögtön a születése után. 5 évvel később Heigl várandós lett első gyermekével, és megérkezett hozzájuk Joshua.

Heiglnek fogalma sem volt, mibe vág bele, mikor először anya lett.

A színésznő ezt mondta: “Gyakran azon kaptam magam, hogy dühösen és frusztráltan jövök haza, mert lemaradtam mindenről, amit a gyerekeim napközben csináltak. Úgy éreztem, a prioritásaim teljesen felborultak.” Leginkább a velük otthon töltött, békés pillanatokat élvezte.

A háromgyermekes anya beszélt a kihívásokról, hogy a karrierje és az anyaság között kellett egyensúlyoznia. Nem félt elmondani: “Végül szorongásos rohamom volt, és kétszer is meghúztam a hátamat a stressztől. Az emberek mondják, hogy milyen nehéz lesz, de fogalmad sincs, míg nem tapasztalod.”

Hogy a családra koncentrálhasson, Heigl és Kelley úgy döntöttek, elhagyják a nyüzsgő Los Angelest, és egyszerűbb életet választanak.

Heigl így fogalmazott: “Nem tudtam, hogyan neveljem fel a gyerekeimet Los Angelesben.” Ezért költöztek egy farmra Utahban. Így vált lehetővé számára, hogy jobban odafigyeljen a gyermekei tevékenységeire, barátaira és telefonhasználatára. Kelley is élvezi a csendesebb életet Los Angelestől távol, 8 kutyával, 3 macskával, csirkékkel, kecskékkel és lovakkal körülvéve.

Adalaide, Joshua és Naleigh (fenti fotó) szeretnek a folyónál lenni, köveket dobálni és etetni a csirkéket. Heigl imád Utahban élni, távol a városi élet zajától, élvezi az emberek kedvességét és a kényelmes ingázást Los Angelesből a nagy forgalom nélkül.

A cikk a BS angol nyelvű cikke nyomán készült a Kuffer fordításában.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét