“A feleségem a lelke minden fájdalmával támogatott és kísért engem” – mondta Messi. Feleségével kamaszkoruk óta együtt vannak, és világos oka van annak, hogy miért nem kerül túl közel más nőkhöz.

Messi és Roccuzzo gyermekkorukban is szerelmesek voltak.

Messi és Antonela Roccuzzo története egészen a gyermekkorukig nyúlik vissza az argentin Rosarióba. Messi gyermekkori barátján keresztül ismerték egymást, aki Roccuzzo unokatestvére volt, Lucas Scaglia. Mikor Messi Barcelonába költözött a focista karrierje miatt, még akkor is kapcsolatban maradtak.

Kapcsolatuk 2005-ben vett nagy fordulatot, mikor Messi visszarepült Argentínába, hogy ott legyen Roccuzzo mellett, miután tragikus módon elvesztette legjobb barátját.

Kapcsolatukat a 2000-es évek közepén hozták nyilvánosságra. Miközben magánéletüket őrzik, 2017 óta hivatalosan is házasok, és alkalmanként közös fotókkal örvendeztetik meg a rajongókat.

Roccuzzo szépsége kétségkívül megkapó, de Messi iránta való elköteleződése nem csak ezen múlik.

2017-ben, Rosarióban megtartott esküvőjük nagy esemény volt, “az évszázad esküvőjének” is szokták nevezni. 260 meghívottal ünnepeltek, köztük olyan hírességekkel, mint Luis Suárez, Gerard Piqué és Shakira. Messi olyannyira elkötelezett felesége iránt, hogy más nőkkel mindenfajta fizikai kontaktust kerül.

Állítólag azért akart a világ legjobb futballistája lenni, hogy csodálatos életet biztosíthasson Roccuzzónak. Miután azonban összeházasodtak, számos női rajongója igyekezett próbára tenni hűségét. Az egyik legnagyobb rajongója, az influenszer Playmate Suzy Cortez egészen odáig elment, hogy magára tetováltatta Messi nevét, és az ő mezét viselve küldött magáról fotókat a sztárnak.

Messi nem sokat gondolkodott a válaszon, rögtön letiltotta a nőt.

Messi tartózkodik a más nőkkel való fizikai kontaktustól, mert számára ez már olyan fajta intimitás, amit csakis a feleségének tartogat.

Sokan észrevették, hogy Messi zavartnak tűnik, mikor nőkkel fotózkodik. Általában furcsa pózokban áll, kezeit a zsebébe teszi, karjai az oldalán vannak, és egyetlen fotón sem öleli át a nőket.

Ennek a viselkedésnek állítólag az az oka, hogy elejét akarja venni annak, hogy a média félreértelmezze a fotókat, és valami helytelen dolgot lásson beléjük, miközben szó sincs ilyesmikről. Még amikor Shakirával fotózkodott, akkor is tartotta a távolságot, hangsúlyozva, hogy a köztük lévő kapcsolat kizárólag plátói.

Messi tudatosan húzza meg a határokat más nőkkel, és figyelemre méltó példát állít a házas férfiak elé, főleg azok elé, akik karrierjük folytán temérdek csinos nővel vannak körülvéve. Roccuzzóval és a gyerekekkel a nyilvánosság kizárásával élik az életüket, a kamaszkori szerelmesek között pedig ma is megingathatatlan az egymás iránti odaadás, ami csodálatra méltó és ritka dolog.

A cikk a BS angol nyelvű cikke nyomán készült a Kuffer fordításában.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét