Michelle Yeoh-nak 3 évtizedbe telt, hogy Hollywood egyik legelismertebb ázsiai színészévé váljon. 2023-ban a Minden, mindenhol, mindenkor című filmben nyújtott alakításáért elnyerte a legjobb női főszereplőnek járó Oscar-díjat. Úgy tűnik, nem csak a karrierjében sikeres, hanem a szerelemben is megütötte a főnyereményt. Bepillantunk életének ezen részébe is.

Szerelem volt első látásra.

Michelle Yeoh és Jean Todt 2004-ben ismerkedtek meg Sanghajban, egy versenyen. Röviddel ezután egymásba szerettek, és 2005-ben eljegyezték egymást. Yeoh azt mondta, imádja Jean “sunyi humorát” és a kék szemeit.

Ez legalább elfeledtette vele, hogy annak ellenére, hogy új szerelme egy francia motorsportvezető volt, ő maga nem tudott autót vezetni. “Reménytelen vagyok – mondta a színésznő. – Elvettem a saját jogosítványomat, és betettem a széfbe.” Todt karrierjét és életmódját azonban imádja.

Még mindig nem házasok.

Az eljegyzés ellenére soha nem házasodtak össze. Yeoh azt mondta, el voltak foglalva az egyéb feladataikkal, és szó szerint nem volt idejük megtervezni a szertartást.

Arra gondoltak, 2022-ben talán sor kerülhet rá, de újra és újra el kellett halasztaniuk, még csak hozzávetőleges időpontot sem tűztek ki az esküvőre. “Ő inkább a napokat számolja, nem az éveket” – mondta Yeoh a vőlegényéről. Azzal is viccelődött, hogy megkérdezi tőle: “Mi az ajándék 6725 napért?”

Todtnak van egy fia az előző házasságából.

Nicolas Todt 1977-ben született, és édesapja nyomdokait követi. Több autóversenyzőt is menedzsel, 2023-ban pedig megalapította az All Road Managementet. Édesapjához hasonlóan ő is nagy hatással van a motorsport világára.

Úgy tűnik, ők hárman nagyon jól kijönnek egymással. Yeoh sok közös fotót posztol magukról, amikhez olyasmiket ír: “Az én Todt-pasijaim.” Úgy látszik, Todt fiára nem csak az apukája büszke, de Yeoh is.

Yeoh is volt már egyszer férjnél.

A 60 éves színésznőnek sem ez az első jegyben járása. A hongkongi üzletember, Dickson Poon felesége volt 1988-1992-ig. De gyermekük nem született.

Valójában Poon volt az, aki bevezette Yeoh-t a szórakoztatóiparba. Először 1984-ben segített neki bejutni egy tévéreklámba. A színésznő akkor még csak 21 éves volt. Később több filmben is kapott szerepet, de karrierjét felfüggesztette, mikor összeházasodtak.

Ma már a házasság nem elsődleges.

Úgy tűnik, a házasság nem játszik túl fontos szerepet a pár életében. Mindketten érett, tapasztalt emberek, hihetetlenül sikeres karrierrel. Úgy döntöttek, inkább élvezik az együttlétet, és nem pazarolják az idejüket hivatalos ceremóniákra.

Mindketten nagyon komolyan veszik a karrierjüket, időnként hetekig nem is látják egymást, annyira elfoglaltak. Ennek ellenére ugyanolyan erős kötelék fűzi őket egymáshoz, bizonyítva, hogy néha ez a legértékesebb dolog a világon.

A cikk a BS angol nyelvű cikke nyomán készült a Kuffer fordításában.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét