Néhány hónappal ezelőtt Miley Cyrus 30 éves lett, ez pedig egy egészen új korszakot jelent számára. Változott a külseje és a gondolkodásmódja is.

Nemrégiben egy interjúban így beszélt: “Mindig azt mondom, hogy az én igazságom és annak az ellenkezője is igaz. Valahogy teljesen más vagyok, és valahogy mégis ugyanaz vagyok. A 30-as éveimbe léptem. A 20-as évek a buliról szóltak. Ha nem hisztek nekem, nézzetek utána.”

Határozottan más lett, és bölcs döntéseket hoz, melyeknél nem csak a megérzéseire hagyatkozik.

“A megérzéseim nagyon erősek, és néha nem vagyok jó hallgatóság. Egyszer azt mondták, nem csak hallani, de meghallani is fontos. Azt hiszem, az én elhatározásom a jövőre az lenne, hogy ne csak magamra figyeljek, hanem halljak meg másokat is.”

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Miley Cyrus (@mileycyrus) által megosztott bejegyzés


Miley Cyrus egy új dalt is megjelentetett Flowers címmel, melyben saját boldogságát és érzelmi gyógyulását helyezi előtérbe.

A nőket nem szabad kritizálni, ha nem mennek férjhez vagy nem szülnek gyereket. Az a fontos, hogy boldogok legyenek, és hogy kit mi tesz boldoggá, az nagyon különböző lehet. “Táncolok magammal. Fogom a saját kezem. Igen, jobban szeretem magam, mint ahogy te tudnál engem” – ez a legfőbb üzenete a nőknek, hogy legjobban magukat kell hogy szeressék.

A cikk a BS angol nyelvű cikke nyomán készült a Kuffer fordításában.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét