Az elmúlt pár évben minden szem a Stranger Things sztárjára, Millie Bobby Brownra szegeződött. A sikersorozat első évada óta töretlenül ível felfelé a karrierje. Úgy tűnik, nem csak a szakmai, de a magánélete is rendben van, hiszen megtalálta a szerelmet egy jóképű férfi személyében.
Cikkünkből többet is megtudhatsz Hollywood következő álompárjáról.

Színészkollégájával egyezséget kötött a házassággal kapcsolatban.

Brown még egyedülállóként is arra törekedett, hogy bármi is történjen, legyen társa. Bár szerelmet nem, de jó barátot talált a Stranger Things forgatása során, mégpedig kollégája, Noah Schnapp személyében. A sorozat 4. évadának népszerűsítése során elárulták, hogy egyezséget kötöttek, amivel egy kicsit enyhíteni tudták azt a nyomást, amit a párkeresés jelent számukra.

Brown elmesélte: “Megállapodtunk, hogy ha 40 éves korunking nem leszünk házasok, akkor egymással házasodunk össze. Mert jó lakótársak lennénk. Teljesen plátói módon, nagyon jó lakótársak lennénk.” Viccesen így folytatta: “De nincs gyerek! Nem tudnám kezelni a te gyerekeidet.” Schnapp pedig egyetértően bólogatott, majd azt mondta: “Ezen még alkudozunk.”

Ekkor azonban még nem tudták, hogy lehet, hogy az egyezségüket fel kell bontani.

Brown életében megjelent egy férfi, aki átírhatja a terveket.

Már hivatalos: Millie Bobby Brown szerelmes. Ki az a férfi, aki elrabolta a szívét? Az egyik leghíresebb szívtipró, Jon Bon Jovi 20 éves fia, Jake Bongiovi. Instagram-oldalaikat elárasztják az édes, szerelmes fotók, látszik, hogy nem tudnak egymással betelni. De hogy is kezdődött?

Brown és Bongiovi 2021 közepén lettek barátok. Jake egy fotót posztolt, amin a híres színésznővel látható. A fotóhoz ezt írta: “legjobb barátok örökre <3”. Látva azt, hogy mennyire jól érzik magukat egymás társaságában, nem nehéz elképzelni, hogy a kapcsolatuk tényleg barátságnak indult.

2021 novemberében abbahagyták a titkolózást, és elkezdtek szerelmes fotókat posztolni, amik egyértelművé tették, hogy már többről van szó köztük, mint a barátság. A legjobb módját választották annak, hogy párként bemutatkozzanak, hiszen a vörös szőnyegen volt az első közös megjelenésük 2022 márciusában a BAFTA-gálán. Ezzel megerősítették, hogy komoly szándékaik vannak egymással.

Az azóta eltelt évben együtt jártak premierekre, és rengeteg közös emléket gyűjtöttek. Brown az Instagramon összefoglalta a 2022-es évet, és utalt rá, hogy talán Bongioviban megtalálta a nagy őt.

Azt írta: “Végtelenül imádtam az elmúlt évemet! Hálás vagyok a barátaimnak, a családomnak, a kutyáimnak és életem párjának. Emeljük poharunkat egy újabb évre veled és a körülöttünk lévő csodás emberekkel és állatokkal.” Kívánjuk a párnak, hogy a folytatás is ilyen legyen.

A cikk a BS angol nyelvű cikke nyomán készült a Kuffer fordításában.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét