A 31 éves Sofia Franklyn nem is tagadja, hogy a pénzen jár az esze. A nő egy TikTok-videóban árulta el, hogy “csakis gazdag sráccal” akar randizni, és mindig rákérdez a férfiak bankszámlájára már az első randin, mielőtt még tovább lépnének. Egyesek gyorsan elítélték a fiatal lányt, de Sofia sajátos randizási szokása mögött olyan ok rejtőzik, ami sokak számára nagyon is ésszerűnek tűnik.

Sofia nagy port kavart a kijelentésével.

Sofia Franklyn azt mondja, “csakis gazdag sráccal” akar randevúzni. Elmondta, hogy már az első randin elkéri a férfiak bankszámlakivonatát, még mielőtt a kapcsolat a következő szintre lépne.

“Nem viccelek. Az utolsó három pasitól, akikkel randiztam, elkértem a bankszámla kivonatukat az első randin” – vallotta be Sofia.

Podcastjának vendége így kommentálta a nő kijelentését: “Nem ítélkezem az emberek tettei felett. A mögöttes szándékot nézem. Szóval, te miért kéred ezt tőlük?”

A fiatal nőnek erőteljes indoka van a randizási módszerére.

Sofia nyíltan elmagyarázta, miért gondolkodik így. “Van munkám. Nagyon sikeres vagyok. Tehát szerintem minden jogom megvan arra, hogy azt kérdezzem, ‘Egy szinten vagyunk vagy csak az időmet vesztegetem?’” A nő elmondta, hogy a bankszámla adatait akarja tudni, főleg a 178 cm alatti férfiak esetében.

“Én ezt csinálom, és ha nem mutatják meg, attól még el fogok menni egy második és harmadik randira, de egy bizonyos ponton ezt tudnom kell. Sokak szerint őrültség tőlem, hogy ezt csinálom, de szerintem nem őrültség.”

“Azt hiszem, csak hatékony vagyok?” felirattal töltötte fel videót TikTokra.

Csak úgy özönlöttek a kommentek Sofia kijelentése után.

Több mint 1 milliós megtekintést elért videójára sok komment érkezett, melyben az emberek azon tűnődtek, vajon miért teszi ezt. “Rengeteg pénzed van, miért számít, hogy a férfinak mennyi van?” – írta valaki.

“Mi van, ha a gazdag fickó szemében te vagy az a küszködő ember, aki alig felel meg az ő elvárásainak?” – kommentelte másvalaki.

“Ha egyszer felhagysz azzal, hogy kívülről várod a szerelmet, a beteljesülést, a gazdagságot, rá fogsz jönni, hogy nem számít, micsoda az illető” – tette hozzá egy másik kommentelő.

Voltak olyanok is, akik támogatták Sofia gondolkodásmódját az ideális férfi megtalálásában: “Abszolút 300%-ban egyetértek! Megérdemled, hogy egy veled egy szinten lévő párod legyen!” – írta valaki.

A cikk a BS angol nyelvű cikke nyomán készült a Kuffer fordításában.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét