A szerelem akkor csap le ránk, mikor a legkevésbé számítunk rá. Két nő, akiket azért küldtek, hogy egy világversenyen képviseljék az országukat és ott riválisok legyenek, végül barátok, majd pedig szerelmesek lettek. Szerelmük története mindenkit meglepetésként ért, még a rajongóikat is.

Hazájukat képviselték egy világversenyen.

Mariana Varela 24 éves volt, mikor 2020-ban Miss Argentínának választották. Akkor diplomázott újságíró szakon, emellett profi modellként dolgozik, és világszerte az egyenlőséget hirdeti.

Mikor a kritikák megpróbálták lehúzni, és azt írták róla, nem érdemelte meg a címet, így nyilatkozott: “A kritikák ellenére sem szabad elveszíteni a fókuszt arról, hogy mennyit érünk.” Mottója is az, hogy nem szabad feladni.

Fabiola Valentín újságírónak tanult és modelként dolgzott, mikor Miss Puerto Rico lett 2020-ban, 21 éves korában. Egy évvel korábban a Miss Universe versenyen is részt vett, amiről azt mondta, boldog, hogy ilyen messzire vitte az útja, és hogy igyekszik jól teljesíteni.

2020-ban találkoztak először a Miss Grand International versenyen.

A versenyt 2021 márciusában tartották, ahol mindketten ott voltak. Jól szerepeltek, bekerültek az első 10 helyezett közé, de a top 5-be egyikük sem jutott be. A Miss Grand International verseny ezzel számukra véget is ért.

A verseny helyszíne Thaiföld, Bangkok volt. A két nő ekkor került szorosabb kapcsolatba egymással. Egy hónappal a verseny után Miss Argentína egy olyan fotókat posztolt, melyen Miss Puerto Ricoval szerepelt, hozzá pedig azt írta: “Hiányzol”.

Folyamatosan posztoltak közös képeket, miközben titkolták a kapcsolatukat.

Úgy döntöttek, titokban tartják a kapcsolatukat, ameddig csak lehet. De közös fotókat ez idő alatt is posztoltak egymásról. Az egyikhez Miss Puerto Rico ezt írta: “A versenyben az egyik legjobb dolog a te barátságod volt.” Azt is tudatták a követőikkel, hogy 2021 decemberében is találkoztak. Ekkor egy videót osztottak meg, mikor könnyes szemmel, boldogan üdvözölték egymást, és egy képernyőmentést is megmutattak arról, ahogy videóhívással beszélnek egymással, mikor egy hónapot külön töltöttek.

Végül elárulták, hogy 2022 október 28-án összeházasodtak.

A házasságukat úgy jelentették be, hogy összevágtak egy videót a randizással töltött hónapjaikról. Számos országba ellátogattak, voltak Puerto Ricóban és Mexikóban, megmutatták az eljegyzési gyűrűiket is és egy fotót az esküvőjükről.

Azt írták alá: “Miután úgy döntöttünk, hogy titokban tartjuk a kapcsolatunkat, most, a különleges napunkon beavatunk titeket.”

A pár arról is beszámolt, hogy rengeteg pozitív reakciót kaptak. Kommentekben azt írták nekik: “A verseny egy gyönyörű egyesülést hozott létre”, és rengetegen gratuláltak nekik. Sok boldogságot kívánunk!

A cikk a BS angol nyelvű cikke nyomán készült a Kuffer fordításában.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét