Bár rengeteg érv szól a dohányzás abbahagyása mellett, megtenni mégis iszonyúan nehéz. Sok termék létezik, melyekkel a cigaretta kiváltható ugyan – tapaszok, tabletták, rágók -, de ezek abban nem segítenek, hogy a nikotinfüggőséget is le tudd küzdeni. Tanulmányok azonban kimutatták, hogy létezik erre egy természetes és hatékony módszer, ami ráadásul nagyon olcsó is a különféle nikotinkészítményekhez képest. Most megtudhatod, hogy a lime hogyan segít végleg megszabadulni a cigaretta iránti függőségtől!

Nagyon egyszerűen leszokhatsz a dohányzásról a lime segítségével. Negyedeld fel a gyümölcsöt, majd a negyedeket is vágd félbe. Tedd a hűtőbe és ha napközben bármikor úgy érzed, rágyújtanál, csak vegyél ki egyet és szívd ki belőle a levet. Még jobb, ha a héját is elrágcsálod!

Valóban működik?

Nos, egy orvosi kísérlet szerint nagyon is! A lime-os módszer hatékonysága magasan veri a nikotin tablettáét a leszokásban! A kutatók rájöttek arra, hogy a lime ugyan lassabban hat, de a kísérlet végére – 9-12 hét elteltével – ugyanazt vagy még jobb hatást értek el vele. Ez hihetetlen eredmény, hiszen egy teljesen természetes módszerről van szó, amihez a gyümölcsön kívül semmire nincs szükség.

A legfőbb érv, hogy kipróbáld, hogy a nikotinos készítményekkel szemben a lime egyáltalán nem tartalmaz nikotint, így valóban képes felszámolni a függőséget, nem pedig a cigarettáról egy másik nikotinos termékre való átszokást eredményezi.

Természetesen a lime-ot egyéb módszerekkel is megtámogathatod, mint az akupunktúra, a masszázs, a mozgás vagy egyes gyógynövények használata. Sok sikert a leszokáshoz!

Érdekes volt? Kövess a Facebookon!

Köszönjük szépen!

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here