Az igaz szerelem első pillanatban történő felismerése nem mindenkinek adatik meg. Cupido azonban mindig résen van, és úgy intézi a dolgokat, hogy akiknek találkozniuk kell, azok egymásra találjanak.
Ez történt Lisa Kudrow-val is, aki találkozott élete szerelmével, ám csak 6 évvel később lettek egy pár.

Egy Los Angeles-i lány nagy álmokkal

Bár mindenkinek a Jóbarátok Phoebe-je jut róla eszébe, mielőtt a sorozatban elkezdett volna szerepelni, Kudrow biológia szakon végzett egyetemet, és a kutatásnak szentelte magát. A barátai és a bátyja tanácsára nem mondott le a nagy álmáról, hogy színésznő legyen. Mielőtt világhírnévre tett szert, már ismerte a beteljesületlen szerelem fogalmát, hiszen a lakótársa párjába szeretett bele.

A legnagyobb titok

A francia származású, reklámügynökséget vezető Michael Sternnel úgy ismerkedett meg, hogy a férfi Lisa lakótársával randizott. Bár szerelem volt első látásra, titokban tartotta az érzéseit, hiszen nem akart bezavarni a kapcsolatukba. “Megláttam, és azt gondoltam, hogy itt van a tökéletes férfi, de hiába, hiszen ők együtt vannak, és ez ellen semmit nem tehetek” – mesélte. “Mikor eljött a lakótársamért, annyit mondott: ‘Ó, szia, Lisa!’, én meg azt feleltem: ‘Helló!’, és gyorsan kimentem a szobából. Azt hitte, megbolondultam” – emlékezett vissza.

Az élet adott nekik egy második esélyt

A sors úgy intézte, hogy egymásra találhassanak: a férfi és Lisa lakótársának kapcsolata 2 hónap múlva szakítással végződött. Ekkor még nem, de 6 évvel később, egy születésnapi bulin végre összejöttek, és soha többé nem váltak el egymástól.

1995. május 27-én házasodtak össze, 3 évvel később pedig megszületett első gyermekük, Julian Murray.

A boldog házasságuk titka

Találkozott álmai férfijával, de nem lehetett vele, majd a sors megmutatta, hogy mégiscsak egymásnak szánta őket – ez lehetne akár egy romantikus film forgatókönyve is, de Lisa és Michael számára ez volt a valóság. 27 évnyi házasság után még mindig boldog párnak vallják magukat, hiszen már az elején lefektették az alapokat: “Mikor eldöntöttük, hogy összeházasodunk, nem ígértük meg egymásnak, hogy örökké szeretni fogjuk egymást, hiszen ezt nem lehet. Viszont azt megígértük, hogy minden felmerülő problémán dolgozni fogunk. Elkötelezettek vagyunk amellett, hogy a házasságunkat működésben tartsuk.”

Lisa arról is beszélt, hogy kapcsolatukban a függetlenségnek nagy szerepe van: “Tiszteljük egymás függetlenségét, de ezalatt nem a nyitott házasságot értem. Hanem azt, hogy például én nem szeretek utazni, de ha ő szeretne elmenni egy golftúrára, akkor elmegy. Azt hiszem, a pároknál a problémák ott kezdődnek, mikor mindent szinkronban, együtt akarnak csinálni. A házasság olyan, mintha egy csapatban lennél. A csapattagok mind különböznek egymástól, de ugyanaz a céljuk.”

A színésznő még egy furcsaságot elárult, amit ritkán látunk egy házasságban: “Az évfordulóinkat általában nem töltjük együtt. Úgy vagyunk vele, hogy nem ez számít, hanem az, hogy szeretjük-e még egymást. Ha igen, akkor minden rendben van.”

A cikk a BS angol nyelvű cikke nyomán készült a Kuffer fordításában.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here