Ez a pár a köztük lévő 47 év korkülönbséggel az egész világnak bebizonyította, hogy a szerelem nem ismer korlátokat.
A 74 éves Kathi Jenkins és a 27 éves Devaughn Aubrey eljegyezték egymást, és az esküvőt tervezik, ami az üknagymama életében a legelső házasság lesz.

Ismerd meg a párt.

A nyugdíjas Kathi Jenkins így mesélt: “Pincérnőként és gyorséttermekben dolgoztam, hogy támogassam a gyerekeimet.” Korábban volt néhány hosszú kapcsolata, amelyekből összesen 4 gyermeke született. Azóta már van 13 unokája, 36 dédunokája és 1 ükunokája is.

Devaughn Aubrey raktáros egy Walmartban, emellett portásként dolgozik. Bár gyermeke nincs, már volt házas. 24 évesen elvett egy nőt, akit még az iskolából ismert. 2021-ben költöztek külön, nem sokkal ezután ismerte meg Kathit.

Így találkoztak.

Online ismerték meg egymást. “Elolvastam a profilját, és írtam neki, bízva abban, hogy válaszol. Ő is online volt, és rögtön választ kaptam” – mondta Devaughn.

Elkérte a nő telefonszámát, illetve 4 hónapon át beszélgettek online, mielőtt személyesen találkoztak, mivel 2 órányira laktak egymástól.

Amikor végre szemtől szemben is láthatták egymást, a 27 éves férfi rögtön érezte a vonzalmat a nő iránt, és észrevette, hogy sokkal jobban néz ki, mint a fotókon. Hozzátette: “Olyan finom, édes illata volt.”

Devaughn azonban izgult, hogy nem fog tetszeni Kathinek, aki inkább a magasabb férfiakat szereti, Devaughn viszont csak 170 centiméter. Ezt azonban nem árulta el a nőnek a személyes találkozás előtt. Devaughn emlékszik, hogy Kathi meg is volt lepődve a magassága miatt, és azt mondta: “Alacsonyabb vagy, mint gondoltam.” Ennek ellenére a vonzalom kölcsönös volt közöttük.

Tökéletesen passzolnak egymáshoz.

Bár több mint 4 évtized van köztük, a szerelmesek mintha csak egymásnak lettek volna teremtve. “Annyira tökéletes nekem, annyira nagy élettapasztalata van, rengeteget tanulok tőle – magyarázta Devaughn. – Sosem veszekszünk, mindent meg tudunk beszélni kiabálás nélkül. Maximálisan bízom benne.”

Elmesélte, hogy a leginkább Kathi humora és kinézete tetszik neki. Szereti azt is, ahogyan Kathi énekel, és tetszenek neki a kedvenc dalai is.

Nem mindenki fogadja el a kapcsolatukat.

A pár elismerte, hogy sok kritikát kaptak a kapcsolatuk miatt.

Devaughn elmondta, hogy egyesek azt gyanítják, hogy Kathi gazdag, és ezért van vele. De azt állítja: “Egyáltalán nem erről van szó.”

Devaughn már akkor beszélt édesanyjának a románcról, amikor elkezdett randizni Kathivel. “Azt hitte, viccelek a korával kapcsolatban. De mikor együtt szülinapoztunk, és megmutattam neki a fotókat, akkor elhitte.”

Kathi gyerekei és unokái többnyire támogatják a kapcsolatukat, kivéve a nő egyik lányát, akinek az nem tetszik, hogy Devaughn vegán.

Össze fognak házasodni.

Annak ellenére, hogy nem egy szokványos pár, Devaughn és Kathi kapcsolata nagyon szoros, és a jövőt is együtt tervezik. Jegyben járnak, és kapcsolatukat a következő évben kívánják magasabb szintre emelni.

A 74 éves nő elmondta: “A hátralévő életünket együtt, boldogságban szeretnénk leélni.” A 27 éves vőlegény hozzátette: “Szeretem megmutatni a menyasszonyomat. Nem tudok betelni azzal, hogy milyen gyönyörű.”

A szerelmespárnak tanácsa is van a hasonló helyzetben lévőknek: “Ha idősebb embert szeretsz, rajta, csináld azt, ami boldoggá tesz.” Devaughn hozzátette: “Szerintem mindenkinek azt kellene tennie, ami boldoggá teszi, függetlenül attól, hogy mit gondolnak vagy éreznek mások ezzel kapcsolatban. Így lenne természetes.”

A cikk a BS angol nyelvű cikke nyomán készült a Kuffer fordításában.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét