Vannak olyan kapcsolatok, ahol nem számít a távolság, az életkor, a kulturális különbségek, a szerelem mindent legyőz. A nehézségek és az akadályok csak még erősebbé teszik a szerelmeseket. Senki sem mondta, hogy a szerelem egyszerű dolog, de sokszor a sorsnak is fontos szerep jut benne, ahogyan Nick Jonas és Priyanka Chopra esetében is.
Az ő különleges történetüket ismerheted meg.

Priyanka Chopra 1982-ben született Indiában. Híres modell, színésznő és énekesnő lett belőle. Kamaszkora nem volt egyszerű, mikor az Egyesült Államokba költözött nagynénjével, rengetegszer kritizálták, és ez komolyan ártott az önbecsülésének. De a sorsnak tervei voltak a lánnyal. 18 évesen, miután visszatért Indiába, ő lett Miss India és Miss World.

10 évvel később, 1992-ben született Nick Jonas. Már kiskorában világossá vált, hogy nagy tehetsége van a zenéhez. Nick mindig is közeli kapcsolatban állt a szüleivel és a testvéreivel, akikkel sikeres zenekart is alapított Jonas Brothers néven.

2016-ban Nick vette a bátorságot, és Twitteren üzent a modellnek, hogy elmondja neki, hogy “sok barátja szerint nekik kettejüknek találkozniuk kellene”. Megkérdezte, hogy mit szól ehhez a lány. A kezdeményezés bevált, hiszen ettől kezdve 6 hónapon át üzengettek egymásnak.

Kicsivel később, 2017-ben egy buliban futottak össze. Nicket elbűvölte Priyanka szépsége, és csak ennyit tudott mondani: “Te tényleg létezel. Hol voltál eddig?”

Ezek után meglepő, ám a kapcsolatuk mégsem kezdődött el rögtön. Csak röviddel utána, mikor egy moziban botlottak egymásba. Mindketten a barátaikkal akarták megnézni A szépség és a szörnyeteg című filmet. Csupán 3 randevúval és 1 évvel később Jonas megkérte a lány kezét, és bejelentették az eljegyzésüket a fenti fotóval.

“Megint térdre ereszkedem előtted, és felteszem a kérdést: Tennél-e engem a világ legboldogabb emberévé azzal, hogy hozzám jössz?” Aztán következett 45 másodpercnyi csend. Nick már leizzadt az idegességtől, míg a válaszra várt, ezért még annyit hozzáfűzött: “Akkor én ezt a gyűrűt most az ujjadra húzom, ha nincs semmi ellenvetésed.”

A korkülönbség, a távolság, a munkájuk és a különböző kulturális háttér akár a kapcsolatuk végét is jelenthette volna, de számukra nem létezett olyan akadály, ami elválaszthatta volna őket egymástól.

A különbözőségek nem álltak az útjukba, hiszen tisztában voltak azzal, hogy mit éreznek egymás iránt, és hogy a hátralévő életüket együtt akarják leélni.

Hogy semmilyen kulturális hagyományt ne mulasszanak el, két esküvőt is rendeztek.

Az ünnepség 4 napig tartott. Priyanka így emlékszik vissza rá: “Mikor az oltár felé sétáltam, és megláttam őt, ahogy ott áll, mögötte sütött a nap, olyan volt, mintha egy mesében lennék.”

Sikerült nekik. Minden nehézséget le tudtak küzdeni, ami az útjukba került, és most boldog házasokként élnek a kutyáikkal, akikkel azóta bővült a család.

Sok pletyka keringett a szakításukról, de Nick és Priyanka töretlenül szeretik egymást, a közösségi oldalaikon pedig meg is mutatják, hogy semmi más szándékuk nincs, mint együtt leélni az életüket.

A cikk a BS angol nyelvű cikke nyomán készült a Kuffer fordításában.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here