Mindenki olvasott már szerelmi történetet, amiben a herceg találkozik a gyönyörű hercegnővel, szerelmesek lesznek és boldogan élnek, míg meg nem halnak. De ez a mai történet egészen különleges. A főszereplői egy gyönyörű, fiatal lány és egy ritka testi fogyatékossággal élő férfi, akik minden esély és előítélet ellenére egymásba szerettek és boldog családot alapítottak.
Nick és Kanae története következik, akik az egész világon inspirálják az embereket azzal, hogy a szívüket követik.

Nick óriási nehézségekkel nézett szembe a születése pillanatától kezdve.

Nicholas James Vujicic, a 40 éves szerb származású ausztrál motivációs tréner tetra-amelia szindrómával született. Ez a ritka rendellenesség a végtagok hiányát jelenti. Nick önéletrajza szerint édesanyja még látni sem volt hajlandó őt a születése után.

Először az összenőtt lábujjai kellett műtéttel szétválasztották, hogy fogni tudjon velük. Nick kedvesen csak “csirkecombnak” nevezi őket.

Nick Vujicic a születése pillanatától kezdve óriási nehézségekkel szembesült. Ő volt az első diák, aki ilyen rendellenességgel hagyományos iskolába járhatott Ausztráliában. Ennek ellenére társai kirekesztették. De ő soha nem adta fel. Ahogy apukája szokta mondani neki: “Ajándék vagy, csak másként csomagolva.” Nick most eszerint a mottó szerint éli az életét.

Megváltozott az élete, miután találkozott Kanae-vel.

Nick és Kanae 2010-ben ismerték meg egymást, és rögtön egymásba szerettek. Dallasban volt egy esemény, ahol Nick vendégelőadóként lépett fel, Kanae pedig elment megnézni. Amikor találkoztak, a lány még párkapcsolatban élt, de rögtön rájött, hogy Nick rendelkezik azokkal a tulajdonságokkal, melyeket mindig is keresett egy férfiben.

Nick számára szerelem volt első látásra. Kanae is emlékszik, milyen erős vonzalmat érzett Nick iránt, mikor először megpillantotta. Érezte, hogy a tekintetük találkozik, azonnal működésbe lépett köztük a kémia.

Az esemény után Nick üzenetet írt Tammynek, az egyik barátjának, hogy segítsen neki találkozni Kanae-vel. Attól a pillanattól kezdve az események felgyorsultak. Miután egy ideig találkozgattak, Nick posztolta Facebookon, hogy eljegyezte magát Kanae-vel. Erre 2011. augusztus 1-jén került sor egy jachton, Santa Barbarában. Nick a szájával húzta fel a gyűrűt Kanae ujjára. 2012. február 12-én házasodtak össze.

A boldog pár az esküvő után egyenesen elválaszthatatlan lett egymástól. A család gyorsan gyarapodik, Nick ma már 4 gyermekes édesapa. 2 fiúk és 2 lányuk született, a köztük lévő szoros kötelék pedig a közösségi oldalaikra posztolt fotóikon is jól látszik. Nick mindig hangot ad annak, mennyire hiányzik a felesége, mikor nélküle utazik konferenciákra, és posztjaiban soha nem feledkezik meg megemlíteni, mennyire szereti.

Kanae odaadó feleség és nagyon büszke anyuka. Egyik Instagram-posztjában azt írta: “Minden, amit egy anya kívánhat, megadatott nekem. Jó, hogy magabiztosan kijelenthetem, hogy a gyerekeim imádnak, és ennél jobban már nem is szerethetném őket.”

A pár példát akar mutatni minden követőjüknek.

Kanae egy megható posztban írt kapcsolatukról az évfordulójuk alkalmából:
“Csak dicsekedni szeretnék a férjemmel. Annyi mindent mért rá a sors, mégis az első dolog az volt reggel, hogy virágot hozott nekem, és azt mondta: “Boldog évfordulót, Szerelmem!” Szeretem őt. Hullámvasúttal kezdtük az évet, láttuk a szeretteinket a mennybe menni, és új életet is köszöntöttünk a világon. Hegyek és hullámvölgyek, de együtt mindenen át.”

A cikk a BS angol nyelvű cikke nyomán készült a Kuffer fordításában.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét