Nagyon ritka az olyan szerelem két híres ember között, ami évtizedeken át kitart. David Bowie és Iman álompár voltak, akiknek a házassága 24 éven át tartott, az énekes 2016-ban bekövetkezett haláláig. Bár ma már nem él, az angol rocksztár emléke és öröksége kicsit sem halványult azóta. Főleg nem felesége szívében, aki még mindig érzi a jelenlétét és közös emlékeikből merít erőt.
Az örök szerelemről szól a következő történet.

Egy imádott rocksztár találkozott egy világhírű modellel.

David Bowie a 20. század egyik legnagyobb művésze volt, aki több millió lemezt adott el, művészetével és stílusával pedig generációk számára volt példakép. Iman szomáliai származású szupermodell, aki 4 nyelven beszél és a világ legnagyobb divattervezőinek volt múzsája. Mikor ők ketten, ilyen elképesztő tehetséggel és hírnévvel összetalálkoztak, a világ megbűvölve figyelte őket.

Bowie számára ez szerelem volt első látásra.

A románcuk akkor kezdődött, mikor az énekes meghívta a gyönyörű modellt egy délutáni teára. Bowie annyira ideges volt és annyira megilletődött Iman szépségétől, hogy a “tea” szó csak úgy kiszaladt a száján. Iman később ráeszmélt, hogy a férfi valójában nem is iszik teát.

Bowie elmesélte, hogy első pillanattól kezdve vonzódott Imanhoz. Ugyanez róla nem volt elmondható, hiszen neki jó pár hónap kellett ahhoz, hogy szerelembe essen.

A saját mennyországukban éltek, távol a rivaldafénytől.

Lányukkal, Alexandria Zahra Jonesszal együtt átlagos családi életet éltek. Amennyire csak lehetett, próbálták kerülni a reflektorfényt. A szerelmük pedig az idővel egyre csak erősebb lett. Az énekes egyszer így beszélt a kapcsolatukról: “Azt gondolná az ember, hogy az, hogy egy rocksztár egy szupermodellt vesz feleségül, valami óriási dolog. És tényleg az.”

Iman még mindig érzi az illatát és a jelenlétét.

Úgy tűnt, hogy ezt a kapcsolatot semmi sem szakíthatja szét. A legendás énekes azonban 2016-ban, 2 nappal a 69. születésnapja után meghalt. Iman szerelme férje iránt ma is éppen olyan erős, mint korábban volt, pedig Bowie már 6 éve nincs vele. Elmesélte, hogy még mindig érzi a jelenlétét, érzi, hogy ott van vele, még ha nem is látja.

A szupermodellből lett vállalkozó nemrégiben piacra dobott egy illatot “Love Memoir” névvel, hogy halhatatlanná tegye szerelmüket. Bevallotta, hogy férje halála óta az ő parfümjét viseli, így mindennap érzi az illatát a házban és a kertben is.

“Várom, hogy újra találkozhassunk.”

26 évnyi boldogság ad neki erőt. A divatikon elmondta, hogy Bowie volt élete nagy szerelme. Emléke még mindig élénken él benne, ezért nem is szereti, ha Bowie-t a néhai férjének nevezik, hiszen ő még mindig a férje. “Ő volt életem szerelme, és várom, hogy újra találkozhassunk” – tette hozzá.

A cikk a BS angol nyelvű cikke nyomán készült a Kuffer fordításában.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét