A 74 éves rocker bejelentette, hogy többé nem indul turnéra, mivel túl gyenge a fellépésekhez. Osbourne számos egészségi problémával küzd az utóbbi években, ezért Instagramon tudatta rajongóival a hírt: “Valószínűleg ez a legnehezebb dolog, amit valaha megosztottam a hűséges rajongóimmal.” Együtt érzünk Ozzyval és családjával.

Szívszorító bejelentést tett.

Őszinte Instagram-posztjában a zenész kifejezte, mennyire sajnálja, hogy el kell szomorítania a rajongóit: “Sosem gondoltam volna, hogy a fellépéseim így fognak véget érni.”

Folyamatos egészségügyi problémákról beszélt 7 hónappal azután, hogy gerincműtéten esett át, hogy megelőzzék a lebénulását, mindezt a Parkinson-kórral való küzdelem kellős közepén.

“Ahogy már talán tudjátok, 4 évvel ezelőtt volt egy nagy balesetem, amikor megsérült a gerincem. Azóta az egyetlen célom az volt, hogy visszamehessek a színpadra. A hangommal minden rendben. De a testem gyenge.”

A rocker egyben köszönetet is mondott a rajongóinak: “Olyan életet adtatok nekem, amiről még csak álmodni sem mertem. Őszintén fejet hajtok előttetek, hogy mindvégig kitartottatok mellettem, de mostanra arra a felismerésre jutottam, hogy fizikailag már nem vagyok képes fellépni.”

Egy ideje már komoly egészségügyi problémákkal küzd.

A zenésznél 2003-ban diagnosztizálták a Parkinson-kórt, de erről csak 2020-ban beszélt először nyilvánosan. Ekkor elmondta, hogy problémái vannak a mozgással. “Azt hiszed, hogy felemelted a lábadat, de közben meg sem moccant.”

Szívszorító, hogy már soha többé nem láthatjuk őt a színpadon, de az egészsége most mindennél fontosabb.

A cikk a BS angol nyelvű cikke nyomán készült a Kuffer fordításában.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét