A káprázatos kinézetéről és merész sminkjeiről ismert Pamela Anderson már mindezt maga mögött hagyta. Visszavonult életet él, napjait nagyszülei egykori otthonában tölti a kutyáival. Azt mondja, még sosem volt boldogabb.

Út a hírnév felé és magánéleti nehézségek.

1967. július 1-jén született Brit-Kolumbiában, Ladysmithben. Útja a sztárság felé akkor kezdődött, mikor egy focimeccsen felfigyeltek rá. Arca megjelent a stadion kijelzőjén, a közönség éljenzett, és ezzel elindult a modellkarrierje. Hírnevet egy címlapfotóval szerzett magának, majd elindult Los Angelesbe, hogy valóra váltsa álmait.

A magánéletében kihívásokkal került szembe, spontán házasságot kötött a Mötley Crüe dobosával, Tommy Lee-vel, akitől két fia született. Pamela élete viharos fordulatot vett, mikor Lee-vel forgatott privát videóját ellopták és nyilvánosságra került az interneten. A nehézségek ellenére Anderson felemelt fejjel ment tovább, megtette a kellő lépéseket a tettesek ellen, majd 1998-ban elvált Tommy Lee-től.

A hitelesség elfogadása.

Anderson bátorsága akkor is nyilvánvaló volt, mikor eltávolíttatta mellimplantátumait, és a társadalmi nyomás ellenére hű maradt önmagához. Bevallotta, hogy megbánta, hogy megcsináltatta a melleit, és szeretné inkább a természetes szépséget hangsúlyozni.

Hollywoodtól eltekintve létrehozta a Pamela Anderson Alapítványt azon dolgok támogatására, melyekben hisz. Az alapítvány az állati és az emberi jogokért harcol, Pamela számos PETA kampányt támogatott az évek során, és modellként is együttműködött velük.

A sminkmentes átváltozás.

Nemrégiben Anderson merészen a sminknélküliséget választotta, elszakadva jellegzetes stílusától. A döntés okai mélyen gyökereznek, egészen a karrierje korai szakaszában, mikor még nem volt beleszólása a saját kinézetébe.

Miután sminkese, Alexis Vogel mellrákban elhunyt, Anderson úgy döntött, a sminknélküliséggel tiszteleg az emléke előtt. Azóta számos smink nélküli fotót posztolt magáról Instagramon, és a nyilvánosság előtt is természetes arccal mutatkozik.

Beköltözött nagyszülei házába.

Anderson az ingatlanügyeivel is hullámokat kavart, mikor belefogott nagyszülei egykori házának felújításába a kanadai Vancouver-szigeten, miután 2,9 millió dollárért eladta Malibu tengerpartján lévő házát, illetve 11,8 millió dollárért azt a házat, amiben évtizedekig élt.

Az 56 éves színésznő elárulta, azért döntött így, mert szeretné magát közelebb érezni a gyökereihez.

Élvezi az egyedüllétet és a nyugalmat.

Viharos szerelmi afférjai ellenére Anderson most a magányban talált megelégedettségre. Tóparti otthonát öt hűséges kutyájával osztja meg, létrehozta itt a nyugalom szigetét. Egyszerűbb életet él kedvenc zenéivel, zongorájával és az általa gondozott, gyönyörű rózsakerttel. Anderson bevallotta, az egyedüllétben megtalálta a boldogságot, és most élvezi ennek minden pillanatát.

Nem hagyja, hogy a múlt fogva tartsa.

Tommy Lee-vel folytatott kapcsolata alatt Pamela azt hitte, gyermekeik lesznek és örökké együtt maradnak. De nem ez történt, elváltak, és ez a mélybe rántotta a színésznőt. Bevallotta, hogy kemény időszak volt, és el kellett távolodnia a férfitól, hogy biztonságban tudhassa gyermekeit. Pamela most már elismeri Tommy szerepét gyermekeik életében.

Egyelőre szeret szingli lenni, napjait a tenger mellett tölti. “Sokkal romantikusabb az életem most, hogy egyedül vagyok, mint amilyen a kapcsolataimban volt” – ismerte el Pamela. De nem mondott le arról, hogy megtalálja az igazit, valakit, akivel a jövőjét eltöltheti.

A cikk a BS angol nyelvű cikke nyomán készült a Kuffer fordításában.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét