Paris Hilton igyekezett a legnagyobb titokban tartani kisfia születését. A 42 éves celeb elmondta, hogy még a legközelebbi családtagjainak sem árulta el, hogy anyuka lett. Ez elsőre furcsának tűnhet, de mégis teljesen érthető, hogy egy újdonsült édesanya a legelső napokat szeretné a legbensőségesebben megélni a gyermekével.

Instagramon hozta nyilvánosságra, hogy férjével, Carter Reummal szülők lettek, béranya által megszületett az első gyermekük, Phoenix.

A hír azonnal körbejárta a világot, Paris pedig bevallotta, hogy még legszűkebb családjának sem árulta el, hogy édesanyává vált. “Se az anyukám, se a húgom, se a legjobb barátnőm nem tudtak róla egészen 1 hetes koráig.”

Paris elmondta, hogy ezt a nagy eseményt szerette volna csupán férjével megélni.

“Nagyon jó volt Carterrel kettesben megélni az első napokat a babával. Az én életem mindig a nyilvánosság előtt zajlott, egészen idáig semmi nem volt, amit megtarthattam volna magamnak. De úgy éreztem, ezt most tényleg szeretném csak magunknak megőrizni” – mondta.

Annak ellenére, hogy titkolóztak, alig várták, hogy a családdal is megosszák az örömhírt, ugyanakkor izgultak is, hiszen ha csak egy valakinek beszélnek róla, onnan már az egész világ megtudhatja.

Ezért egyeztek meg férjével, hogy senkinek nem beszélnek a baba születéséről, és ehhez sikerült is tartaniuk magukat.

Hilton édesanyja, Kathy csupán 1 héttel a kisfiú születése után értesült a nagy hírről.

“Mikor megmutattam a kisfiunkat anyukámnak, hihetetlen érzés volt látni az arcát. Annyira meg volt lepődve” – mesélte Paris.

Úgy tűnik, az újdonsült anyuka már a család bővítését tervezi. Elárulta, hogy van több lefagyasztott embriójuk, és hogy még 2-3 gyermeket akar a jövőben.

A cikk a BS angol nyelvű cikke nyomán készült a Kuffer fordításában.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét