Amellett, hogy modell, DJ és üzletasszony, Paris Hilton a bőrápolás mestere is. A díva mintha a húszas éveiben járna, és amikor fiatalságának titkáról kérdezik, örömmel osztja meg mindenkivel.

Szereti a természetességet

Bár a plasztikai műtétek és a kozmetikai beavatkozások aranykorát éljük, Paris más utat választott. Elárulta, hogy soha semmit nem változtatott magán, a kinézete teljesen természetes. “Mindig is nagy megszállottja voltam a bőrápolásnak. Semmi botox, semmi feltöltés, semmi plasztikai műtét” – mondta.

Ragyogásának titka

Akkor minek köszönheti szépségét? Egy interjúban Paris Hilton őszintén beszélt hibátlan bőréről, és elmondta, hogy mindig is megszállottja volt a bőrápolásnak. 8 éves kora óta megvan a maga bőrápolási rutinja.

Azóta ez természetesen sokat változott, de továbbra is ezt tartja a fiatalság titkának. Paris számos készüléket és kelléket használ. “Imádom a Foreo, a Dr. Dennis Gross FaceWare Pro, valamint a Luminance készülékeket és minden ilyen hasonló terméket.”

Arckezelésekből pedig sosem elég. “Állandóan alkalmazom őket. A kedvenceim az oxigénes arckezelések, a hidratálók és a Neurotris készülékkel végzett EMS kezelések.”

Mennyire hatékonyak ezek a kezelések?

Az EMS, azaz az elektromos izomstimulációs kezelés olyan, mintha az arcizmaidat edzenéd. A szakértők szerint ettől az arc izmai feszesebbé és kontúrosabbá válnak, a bőr ragyogóbb és kisimultabb lesz. A legjobb pedig, hogy az eredmények azonnal láthatók.

Mi a titka a te szépségednek? Mondd el kommentben!

A cikk a BS angol nyelvű cikke nyomán készült a Kuffer fordításában.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here