Az egyik legstabilabb sztárpár Pierce Brosnan és Keely Shaye Smith, akik közel 30 éve vannak együtt. Fotóikat elnézve még mindig lángol köztük a szerelem, akárcsak sok évvel ezelőtt. Amikor interjút ad, Brosnan sosem hagyja ki, hogy elmondja, mennyire szereti feleségét, aki ugyanezt mondja róla.

Mielőtt megismerte Keelyt, Pierce Brosnannek már volt jó néhány kapcsolata, sőt, már házas is volt. Első felesége Cassandra Harris színésznő volt. Később Pierce azt mondta, soha nem hitte volna, hogy az életéből 17 évet Harrisszel fog tölteni. Nem próbálta elcsábítani, csak élvezni akarta a szépségét és a személyiségét. 1980-ban házasodtak össze, 3 évvel később megszületett gyermekük, Sean. Pierce Harris első házasságából született gyermekét is adoptálta.

1991-ben Cassandra petefészekrákban elhunyt, ekkor 43 éves volt. A színész elmondta, hogy amikor párját halálos betegséggel diagnosztizálták, teljesen megváltozott az élethez való hozzáállása.

1994-ben találkozott Keely Shaye Smithszel Mexikóban. A nő akkoriban televíziós tudósítóként dolgozott. Keely később elmesélte, hogy rögtön megtetszett neki Pierce. “Magas volt, sötét hajú és jóképű. Minden megvolt benne, amit bárki azonnal vonzónak találna. És az a huncut szikra a szemében. Teljesen lenyűgözött!”

Az első találkozásuk után néhány nappal már randevúztak. Az éjszakai égbolt alatt üldögéltek, Pierce fogta a kezét, a fejük fölött pedig tűzijáték ragyogta be az eget. Hajnali 3-ig beszélgettek.

Egy interjúban a színész elmondta, bármerre is járt, mindig hiányzott a párja. Ezért folyton jegyeket küldött neki, hogy újra együtt lehessenek. “Úgy tűnt, hogy passzolunk” – mondta Brosnan.

3 évvel a megismerkedésük után megszületett első gyermekük, Dylan, majd 4 évvel később a második fiúk, Paris is. Össze is házasodtak. “Nagyszerű nőre találtam Keely személyében. Ha milliószor keresném, akkor sem találnék jobbat.”

Pierce számára fontos volt, hogy Keely megértse, ő még mindig gyászolja elhunyt feleségét. Keely pedig mindig megértő volt és támogató, Pierce szerint ő az, aki mindig vigyáz rá.

Pierce szerint a jól működő házasság titka az, hogy minőségi időt kell együtt tölteni. Az első házasságát is boldognak tartja, és hihetetlenül szerencsésnek mondja magát, hogy újra megtalálta a szerelmet.

“Nekünk meg kellett találnunk egymást. Ezt mindennap megköszönöm Istennek. Amikor Keely rám néz, elgyengülök. Imádom a szenvedélyességét, a vitalitását. Megvan benne az az erő, ami nélkül nem tudnék élni.”

Egyszer Keely online fejezte ki háláját férjének a közös életük miatt: “Annyira nagy a szíved, annyira nagylelkű vagy, gyengéd és megértő. Te inspirálsz mindennap, és folyton megnevettetsz. Az Isten áldjon téged! A szívem csordultig van hálával.”

Keely formás nő. Pierce szerint vadítóan néz ki. “A teste minden görbületét imádom, számomra ő a leggyönyörűbb nő a világon.” A színész büszke feleségére, és mindig igyekszik, hogy érdemes legyen a szerelmére.

A színész hisz abban, hogy hallgatnunk kell a szívünkre: “Életem nagy részében házas férfiként éltem. És ezt én így szeretem. Olyan fickó vagyok, aki azt vallja, szükség van egy erős nőre.” Keely szerint pedig: “Pierce intelligens, megnyerő, és az igazi szépsége a lelkéből ered. Gyönyörűen öregszik.”

A pár mindent szeret együtt csinálni. Van egy kis házuk egy kerttel, amit Keely gondoz. “Én ásom a gödröket az új növényeknek, és csinálom a mulcsolást. Együtt kertészkedünk. Ez egy nagyon egyszerű életforma. Együtt építkeztünk. Egyet terveztünk Malibuban, igazából azt csak ő. Nekem könnyen lankad a figyelmem, ő viszont perfekcionista, szóval ő építtette ezeket a gyönyörű házakat nekem és a fiúknak” – mesélte Brosnan.

Pierce és Keely fiai az ő nyomdokaikba léptek, hiszen modellkednek, színészkednek és környezetvédelmi aktivistaként is tevékenykednek. 2022-ben Dylan és Paris így beszélt egy interjúban: “A legjobb szüleink vannak, akiket csak kívánni lehet.”

A Black Adam című filmet 2022-ben mutatták be. A filmben Brosnan viseli a jegygyűrűjét és azt az órát, amit Keelytől kapott sok évvel ezelőtt. Az órán a következő felirat olvasható: “Az idő a szerelem szárnyain repül.” Pierce szerint ezek a kiegészítők remekül illenek filmbeli karakteréhez, feleségét pedig mélyen meghatotta ez a gesztus, mellyel férje a szerelmük előtt tisztelgett a szuperhősös filmben.

Pierce elmondta, hogy felesége nagyon laza és menő, nagyszerű humora van, tisztában van a saját értékeivel, és maximálisan hisz abban, hogy biztonságban van férje mellett. Keely azonban megérti, miért tartja Brosnant annyi nő vonzónak, hiszen férje szereti és értékeli a nőket. Pierce tanácsa a boldog párkapcsolathoz: “Csak szeressétek egymást, szeressétek egymást mindennap.”

A cikk a BS angol nyelvű cikke nyomán készült a Kuffer fordításában.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét