A sztereotípiák és az előítéletek a sztárokat sem kímélik, Pierce Brosnan és felesége, Keely Shaye Smith életét is megkeserítették. A 2 gyermekes anyát a súlya és az alakja miatt érték kritikák. Nem sokkal később ezeket a kommenteket törölték, de nem ez volt a férfi eszköze ahhoz, hogy megvédje a feleségét.
Brosnan elismerést érdemel, amiért igazi királynőként bánik a párjával.

Pierce és Keely már több mint 20 éve élnek boldog házasságban.

Az egykori James Bond 2001 óta él boldog házasságban feleségével. Keelyvel akkor találkozott, amikor elvesztette első feleségét, az ausztrál színésznőt, Cassandra Harrist, aki petefészekrákban halt meg. Keelyvel a házasságuk előtt 7 évig egy párt alkottak. 2001-ben házasodtak össze egy szűk körű ceremónián. Azóta közismertté vált, hogy Brosnan mennyire odáig van feleségéért. Határozott kiállásával is megmutatta, hogy milyen az igazi szerelem.

Egy Facebookos troll kritizálta Keelyt.

A troll megosztott egy régi fotót, amelyen Pierce és a felesége a tengerparton láthatók. Majd feltett egy újabb képet is, hogy összehasonlítsa, mennyit változott a pár teste az idők során. Bár a posztot később eltávolították, Pierce nem hagyta szó nélkül felesége sértegetését.

Pierce Brosnan így reagált: “Egyenesen imádom a testének minden domborulatát.”

Pierce elmondta, hogy testsúlycsökkentő műtétet ajánlottak a feleségének. “De én imádom a testének minden domborulatát. Az én szememben ő a leggyönyörűbb nő.” Azért szereti, amilyen ember, ez a szeretet pedig csak nőtt azzal, hogy lett 2 közös gyermekük. Pierce büszke a feleségére, és azt is mondta: “Mindig szeretnék érdemes lenni a szeretetére.”

Nem ez volt az első alkalom, hogy Pierce nyilvánosan kimutatta a szerelmét.

Nem ez volt az első alkalom, hogy Pierce a nyilvánosság előtt kifejezte szerelmét felesége iránt. A 20. házassági évfordulójukon egy szerelmes bejegyzést osztott meg: “A szerelmem irántad örökké csak nőni fog.” Keely pedig válaszolt rá: “Még mindig te vagy az egyetlenem! Köszönöm, hogy nekem ajándékoztad a szerelmedet és a barátságodat. A világ még szebb veled!” Ezek a szavak is mutatják, hogy mennyire különleges a kapcsolatuk.

Egy másik alkalommal, szintén az évfordulójukon, Brosnan Instagramon osztott meg egy fotót, ami a házukban készült. Ezzel a képpel mindenkiben felélesztette a reményt, hogy a “boldogan éltek, míg meg nem haltak” igenis létezik, ahogyan a meseszerű szerelem is.

A szerelem szent dolog Pierce Brosnan számára, ennek oka pedig nehéz gyermekkorában keresendő.

Keely iránt érzett szerelme szent és sérthetetlen a színész számára. Ennek egyik oka a gyermekkori rossz bánásmód és az apafigura hiánya, hiszen Pierce apa nélkül nőtt fel. Ennek következtében lett számára kiemelten fontos az apaság és az erős család. Elhatározta, hogy erre fog koncentrálni, és hogy maga mögött hagyja a szomorú múltat. A nehéz körülmények közt felnövő Pierce Brosnan példája is mutatja, hogy a múlt nem határozhatja meg a jelenünket és azt, hogy kivé válunk felnőttként.

Bár alig látszik rajta az öregedés, Pierce az ősz hajszálak kapcsán ezt mondta: “Egyszerűen nem foglalkozom velük.” Rájött, hogy ő maga jelöli ki a saját útját a boldogsághoz és a szabadsághoz.

A cikk a BS angol nyelvű cikke nyomán készült a Kuffer fordításában.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here