Rebel Wilson saját bevallása szerint mindig is későn érő típus volt. De most, 42 évesen ő és párja, Ramona Agruma elárulták, hogy boldog szerelmesek.
Az ausztrál színésznőnek és párjának csakis a legjobbakat kívánhatjuk.

Mondta, hogy párkapcsolatban él, de azt nem árulta el, hogy kivel.

Még májusban beszélt arról, hogy boldog kapcsolatban él. De a párjáról akkor még semmit nem árult el. Annyit mondott: “Egy barátunk révén ismerkedtünk meg. Ő már mindkettőnket ismerte legalább 5 éve, és úgy gondolta, összeillenénk. Így is lett!”

Ramona oldalán találta meg a szerelmet.

“Egy hétig beszélgettünk telefonon az első találkozásunk előtt. Így meg tudtuk ismerni egymást. Ilyen értelemben kissé régimódi volt a dolog, nagyon romantikus” – mesélte.

Egyik posztjában azt írta: “Azt hittem, egy Disney-herceget keresek. De talán, akire mindvégig szükségem volt, az egy Disney-hercegnő” – osztotta meg ezeket a mondatokat a “loveislove” hashtaggel.

2020-ban Jacob Busch-sal randizott.

Rebel és Jacob 2019-ben ismerkedtek meg egy közös barátjuk hollywoodi otthonában. Együtt jártak különböző eseményekre. Vettek részt együtt esküvőn, együtt töltötték a Halloweent, és egy monacói rendezvényre is együtt érkeztek. 2021 szeptemberében azonban Rebel nyilvánosan elmondta, hogy újra szingli.

Egyedül kezdett termékenységi kezelésbe.

Egy interjúban ezt mesélte: “Az elmúlt 2 évem erről szólt, és remélem, hogy hamarosan lehet saját családom. Azt még nem tudom, hogy ez mikor fog megtörténni. Olyan ez, mint egy érzelmi hullámvasút. De megteszek minden tőlem telhetőt, szóval lesz, ami lesz.”

A cikk a BS angol nyelvű cikke nyomán készült a Kuffer fordításában.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here