Rebel Wilson az elmúlt években nagyon sokat beszélt az egészségéről és a termékenységi problémáiról. Tavaly Instagramon írt ezzel kapcsolatban megható sorokat: “Minden nőnek, aki a meddőséggel küzd, azt üzenem, hogy én is átérzem a gondjaikat.” De aztán a sötét fellegeket elfújták Rebel feje fölül, és most már jó hírt osztott meg: megszületett első gyermeke.

A bejelentés pozitív sokként érte a rajongóit.

Az ausztrál színésznőnek béranya segítségével született meg kislánya, akit “gyönyörű csodaként” emleget.

Egy novemberi hétfő reggel Wilson egy fotót posztolt egy rózsaszín rugdalózós kisbabáról, és azt írta, elképesztően büszke, hogy megszületett első gyermeke.

A kislány a Royce Lillian nevet kapta. A Royce egy nemsemleges név, de általában fiúknak adják, jelentése pedig hírnév, de királyit vagy a király fiát is jelenti.

“Nem tudom leírni azt a szeretetet, amit érzek iránta. Ő egy gyönyörű csoda” – írta a 42 éves Wilson újszülött kislánya fotója alá.

“Örökké hálás leszek mindenkinek, aki segített ebben. Ez az egész éveken át tartott. De főleg a hihetetlen béranyánknak szeretném megköszönni, aki kihordta és világra hozta őt ekkora odafigyeléssel és gondossággal. Köszönöm, hogy segítettél nekem családot alapítani, ez egy hihetetlen ajándék. A LEGNAGYOBB ajándék!!!”

Őszintén írt friss anyai érzéseiről is: “Készen állok, hogy megadjam a kis Roycie-nak a lehetséges összes szeretetet. Gyorsan tanulok…nagy tisztelet minden anyukának! Büszke vagyok rá, hogy bekerülhettem közétek!”

A kislánynak két szerető szülője van.

Wilson sokáig semmilyen információt nem közölt a párjáról, de nyáron bemutatta barátnőjét, Ramona Agrumát, mégpedig a Pride hónapjában, egy közös szelfivel.

“Azt hittem, egy Disney-herceget keresek – írta a közös fotó alá. – De úgy néz ki, akire mindig is szükségem volt, az egy Disney-hercegnő.” A poszthoz a “#loveislove” hashtaget, valamint egy szivárvány emojit is csatolt.

Sok egészségügyi probléma és csalódás után a pár most már igazi családként oszthatja meg szeretetét nemcsak egymással, de kislányukkal is.

A cikk a BS angol nyelvű cikke nyomán készült a Kuffer fordításában.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here