Több évtizedes karrierje alatt Reese Witherspoon több mint 40 filmben játszott, melyek közül a legikonikusabb a 2001-ben forgatott Doktor Szöszi. A filmnek elkészült a folytatása is, és szó van a harmadik rész forgatásáról is. Ám egy feltételnek teljesülnie kell ahhoz, hogy ez megvalósuljon.

Witherspoon feltétel nélkül támogatja kollégáját.

Egy interjúban az amerikai színésznő a Doktor Szöszi harmadik részéről beszélt, aminek forgatását egy azóta törölt Instagram-posztban meg is erősítette. Beszélt arról is, hogy mennyire fontos számára, hogy a filmben szerepet kapjon Jennifer Coolidge is. “Doktor Szöszi 3. nem lesz Jennifer Coolidge nélkül” – jelentette ki Witherspoon. Coolidge a manikűrös, Paulette Bonafonté szerepét játszotta az első két részben.

Coolidge nemrégiben elért sikereire is reagált Reese: “Önmagamon kívül vagyok az örömtől Jennifer Coolidge miatt! Minden elismerést megérdemel, amit most kap. És ő csak egyike azoknak az embereknek, akik természetükből adódóan olyan tehetségesek és viccesek, hogy mindenki szereti őket. Olyan régóta van a szakmában és jól végzi a munkáját, nagyon jó látni, hogy végre elismerik érte.”

Jennifer Coolidge is örülne a Doktor Szöszi 3.-nak.

Coolidge sok elismerést zsebelt be a közelmúltban A Fehér Lótusz című sorozat miatt, melyben Tanya McQuoidot alakította. Golden Globe-díjjal is jutalmazták érte. Örömmel venne részt a Doktor Szöszi 3.-ban is, de hivatalos felkérést eddig még nem kapott a filmben való szereplésre.

“Nem tudok semmit. Fogalmam sincs, talán meg akarnak lepni vele, nem tudom. De sokat hallottam róla – mondta egy interjúban. – Hallottam, hogy Mindy Kaling már megírta a csodálatos harmadik részt, de engem még nem hívtak.”

Mindy Kaling, a Doktor Szöszi 3. forgatókönyvírója tisztázta, hogy Coolidge karaktere is benne lesz az új részben, és 1000%, hogy a színésznő is visszatér.

A cikk a BS angol nyelvű cikke nyomán készült a Kuffer fordításában.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét