Reese Witherspoon közismert arról, hogy a legjobb barátai toplistás hollywoodi sztárok. Nicole Kidman, Jennifer Aniston és Gwyneth Paltrow csak néhány közülük. De nem mindenkit nevez a barátjának, akivel valaha találkozott. Arra buzdítja az embereket, kövessék a példáját.

A 47 éves Reese Witherspoon őszintén beszélt arról, hogy elfoglaltságokkal teli életében hogyan kezeli a barátságokat. Hangsúlyozta a baráti kapcsolatok átgondolásának fontosságát: “Minden 40 év feletti tudja. Ha nem adsz hozzá az életemhez, akkor tűnj el belőle. A nagymamám azt szokta mondani, hogy az emberek vagy radiátorok vagy lefolyók. Ragaszkodj a radiátorokhoz.”

Az elutasítással kapcsolatban Witherspoon elárulta, hogy már korán megtanulta, hogy ne érdekelje mások véleménye. Hangsúlyozta a külső ítéletek és az önmagunkhoz hű élet fontosságát.

Kitért arra is, hogy Hollywoodból hiányoznak a nők által irányított projektek, és beszélt a jelentős produkciókat magáénak mondható Hello Sunshine médiavállalat alapításával kapcsolatos tapasztalatairól is.

Hogy a pénzét fektesse be a Hello Sunshine-ba, azzal nem értett egyet, úgy vélte, más megközelítésre van szükség. Volt férjének, Jim Tothnak köszönhette, hogy segített finomítani a stratégiáját, és tőkét gyűjtött a cég növekedésének fenntartásához.

Sajnos Reese és Jim 12 év házasság után elváltak. Házasságukból született a most 10 éves fiuk, Tennessee. Witherspoonnak másik exférjétől, Ryan Phillippe-től is van két gyermeke, a 24 éves Ava és a 19 éves Deacon.

A cikk a BS angol nyelvű cikke nyomán készült a Kuffer fordításában.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét