Rihanna nemrégiben osztotta meg a legelső olyan TikTok-videóját, amiben fiát is megmutatta. A 35 éves énekesnő a gyerekülésbe szíjazva filmezte kisfiát. Rihanna ma már édesanya, az élete megváltozott, de még mindig emlékszik, mi volt a legjobb tanács, amit a várandóssága alatt kapott.

Terhessége alatt sokat tűnődött azon, vajon milyen édesanya lesz majd, és arra jutott, hogy valószínűleg nagyon félteni fogja a gyermekét. “És ez nagyon is rezonál rám, mert úgy érzem, hogy ilyen anya leszek. Pszichopata.”

Amikor valakiből anya lesz, annak a természete is megváltozik. A gyermek lesz számára mindenben az első. “Rosszabb leszek, mint egy őrjöngő őrült, ha a gyerekemet kell megvédenem. A gyerekemről beszélsz, véged.”

Az énekesnő sok tanácsot kapott az anyasággal kapcsolatban, de egy volt, ami mélyen megmaradt benne: “Talán a legjobb tanács az volt, hogy most aludjak, mert később nem tudok majd. Ezen még dolgoznom kell, amíg lehet.”

A sztár azt is elmondta, hogy a kedvenc napszaka a reggel: “Reggelente imádom nézni az arcát! Az ébredő babaarcot a szem alatti táskákkal, amikor mintha megijedne, és próbálja kitalálni, hogy hol van. Ez a legaranyosabb, ez a napom kedvenc része.”

Boldog anyaságot kívánunk Rihannának, és reméljük, hogy továbbra is élvezni fogja ezeket az apró, egyszerű, örömteli pillanatokat.

A cikk a BS angol nyelvű cikke nyomán készült a Kuffer fordításában.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét