Nem titok, hogy a fenék a női test egyik legkényesebb pontja, amivel sokszor meggyűlik a bajunk és a problémáinkat a megfelelő ruhaválasztással szeretnénk némileg ellensúlyozni. Lehet lapos, kerek vagy körte formájú, többféle trükk is lehetővé teszi, hogy szebbnek, formásabbnak mutassuk. Hiszen minden fenék lehet jó fenék!

Magas derekú nadrágok és ruhák

Hogy miért lesz ettől szebb a fenekünk? Mert több anyaggal fedik be az adott területet, ezzel oda irányítják a figyelmet. Mivel a deréknál végződnek, karcsúsítanak, a hátsót pedig kerekebbnek mutatják. Vásárláskor figyeljünk, hogy a magas derekú szoknya vagy nadrág se túl szoros, se túl bő ne legyen.

Övek

Az övvel viselt ruhák – legyen az egyberuha vagy egy egyszerű felsőrész – csodákat művelnek optikailag a fenékkel. Bármilyen testalkattal is rendelkezel, az öv viselését mindig részesítsd előnyben!

Magas sarkak

Biztosan észrevetted már, hogy mikor magas sarkú cipőben vagy, mennyivel mutatósabb az egész alakot. Amint felhúzod a cipőt, a feneked megemelkedik és a sarok méretétől függően akár 20-30 fokkal is megváltozhat az eredeti helyzetet. Így azonnal izmosabb, feszesebb fenékre tehetsz szert.

Kerüld a fényes anyagokat!

A fényes anyag a tökéletlen fenékkel nem passzol össze. Ha neked is van rejtegetnivalód azon a tájékon, kerüld a fényes anyagot, ami nemcsak felhívja rá a figyelmet, de ki is ad minden egyenetlenséget.

Farzsebek

A nadrágok hátulján lévő zsebek nagyon trükkösek, hiszen különböző hatásokat érhetünk el velük. Ha fenekedet szeretnéd nagyobbnak láttatni, válassz kicsi farzsebbel rendelkező nadrágokat, ám ha éppen kicsinyítené szeretnéd a hátsód méretét optikailag, dönts a nagy farzsebek mellett!

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét