Az 59 éves Sandra Bullock 16 évvel idősebb Ryan Goslingnál, de ez nem akadályozta őket abban, hogy egymásba szeressenek. Akár egy szép történet is lehetne egy szép párról, ám ők ketten nem sokkal azután szakítottak, hogy randevúzni kezdtek. Nem a viták vagy a különbözőség állt ennek hátterében – Ryan Gosling elárulta a szomorú okot.

Ryan és Sandra 2 évig voltak együtt.

A két sztár 2001-ben ismerkedett meg egymással egy filmforgatáson. Sandra Bullock egy zsarut játszott, aki üldözi Ryan Goslingot, a fiatal és gazdag gyanúsítottat. Egymásra voltak hangolódva a kezdetektől, és randizni kezdtek. Később a nyilvánosság előtt is megjelentek egy párként a film premierjén, Cannes-ban.

Nem számított a korkülönbség.

Az expárt a 16 év korkülönbség sem érdekelte. Akkoriban Gosling 21 éves volt és teljesen kezdő a filmiparban. Bullock viszont 37 évesen már tapasztalt színésznőnek számított.

Végül szakítottak.

Sandra és Ryan között nagyon jól működött a kémia, de a karrierjük tönkretette a románcukat. 2003-ban szakítottak az elfoglaltságaik miatt. Ahogy Ryan mondta: “A showbiznisz igazi rosszfiú. Ha mindketten a showbizniszben vagytok, az már túl sok. Mindent elvesz, és semmi másnak nem hagy helyet.”

Sandra volt az egyik legjobb barátnője.

Bár a kapcsolatot nem sikerült megőrizniük, Ryan még mindig nagyon szép emlékeket őriz azokról az időkről. Szerinte az a 2 év, amit egy párként töltöttek, élete legjobb időszakai közé tartozik. A Sandra Bullockkal és Rachel McAdamsszel folytatott kapcsolatáról így beszélt: “Minden idők két legjobb barátnője voltak. Nem találkoztam senkivel, aki felülmúlná őket.”

Most Eva Mendes férje.

Ryan és Eva titokban tartották a kapcsolatukat éveken át. Először a Túl a fenyvesen című film forgatásán találkoztak 2011-ben, majd a filmbéli románcból igazi szerelem lett köztük. Azóta ők Hollywood egyik legstabilabb párja.

Bár Ryan és Sandra kapcsolata véget ért, Gosling nem is lehetne boldogabb, mint amilyen Eva Mendes mellett lett. Sandra magánélete azonban nem alakult ilyen szerencsésen, párját nemrég vesztette el.

A cikk a BS angol nyelvű cikke nyomán készült a Kuffer fordításában.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét