Salma Hayek és férje, François-Henri Pinault két évfordulót ünnepelnek: az egyiket február 14-én, a másikat április 25-én. Ennek okát több mint egy évtizedig homály fedte, de a színésznő elárulta, hogy az első esküvőjük Párizsban némileg eltért a megszokottól.

Hayek és Pinault 2007-ben jegyezték el egymást és 2009-ben házasodtak össze. De mi volt az oka ennek a késlekedésnek?

A színésznő elmondta, hogy mindig is félt a házasságtól, és ezt a félelmét nem is tudta leküzdeni: “Én nem hittem a házasságban. Nem akartam hozzámenni. Régóta próbálkozott már, és igent is mondtam, de aztán ennyiben hagytam. Ő viszont nem hagyta ennyiben. Ragaszkodott hozzá, amíg sikerült is véghez vinnie. Én meg rettegtem.”

Többszöri próbálkozás után Pinault kiagyalt egy tervet Hayek családjával közösen, hogy valahogyan feleséggé tegye a színésznőt. “Nem is tudtam, hogy aznap férjhez megyek. Olyan volt, mint egy közbelépés. Egyszerűen elvittek a hivatalba. A szüleim, a bátyám ott jöttek mellettem. Volt egy fóbiám a házassággal kapcsolatban” – mesélte Hayek.

Hayek és Pinault családja is jelen volt, a szertartás után pedig egy kis összejövetelre is sor került. A színésznőnek ebbe sem volt beleszólása.

“Egyszerűen odarángattak. Ideges voltam. Aztán volt egy ebéd a szülei házában. Az anyósomnak nagyon jó érzéke van az összejövetelek szervezéséhez és lebonyolításához, ő készítette az ebédet is. Nekem nem volt választásom.”

Miután a könnyeivel küszködött, és végre férjhez ment a férfihoz, akit szeret, Hayek felülemelkedett a félelmén, és beleegyezett egy jóval nagyobb ünnepségbe.

“A házasságra igent mondtam, de innen nem léptem tovább. Utána viszont azt gondoltam, nem lett semmi baj, nem érzem magam másnak, mint előtte. Kicsit később azt gondoltam, ez elég izgalmas. Ő meg megkérdezte, akkor végre bulizhatunk?” – mesélte a színésznő.

Hayek és Pinault Valentin-napján házasodtak össze hivatalosan Párizsban. Egy kicsit több mint 2 hónappal később egy jóval nagyobb ceremóniára is sor került Velencében, ahol számos ismert ember is ott volt a meghívott vendégek között, mint Penelope Cruz, Woody Harrelson és Charlize Theron.

A cikk a BS angol nyelvű cikke nyomán készült a Kuffer fordításában.

1 hozzászólás

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét